Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι ράχες των μαθητών δεν είναι γραφείο στοιχημάτων για να στοιχηματίζει ο...

Οι ράχες των μαθητών δεν είναι γραφείο στοιχημάτων για να στοιχηματίζει ο δήμαρχος

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 19ης Απριλίου 2023, δήλωσε πως δεν ζητάει συγνώμη από τους Συλλόγους Γονέων του 19ου και του 24ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου, γιατί, όπως είπε, δυστυχώς στοχοποιήθηκε από αυτούς με την παρότρυνση πολλών δημοτικών συμβούλων.

Ο κύριος δήμαρχος για μία ακόμα φορά επανέλαβε πως ό,τι έκανε το έκανε όχι από προσωπική φιλοδοξία, αλλά γιατί ανήγαγε το θέμα σε προσωπικό στοίχημα, το οποίο για προσωπικούς λόγους ήθελε να το προσπαθήσει και να το πετύχει.

Τι άλλο θα ακούσουμε από το συγκεκριμένο δήμαρχο, δεν μπορούμε να φανταστούμε. Δεν ζητάει συγνώμη από τις σχολικές κοινότητες του 19ου και του 24ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου, τις οποίες τόσο ταλαιπώρησε. Γιατί δεν ζητάει συγνώμη; Γιατί τον στοχοποίησαν. Τι εννοεί ότι τον στοχοποίησαν. Δεν του είπαν αφερίμ και δεν δέχτηκαν να στοιβάξουν τα παιδιά τους σαν σαρδέλες, δεν του είπαν αφερίμ και δεν δέχτηκαν να συνταχθούν μαζί του στην αντιπαιδαγωγική εμμονή του να καταργήσει αίθουσες ειδικών μαθημάτων το 2023 γιατί, κατά τη γνώμη του, οι μαθητές του Δημοτικού δεν εκτιμούν τα εργαστήρια φυσικής και χημείας.

Τι άλλο θα ακούσουμε από το συγκεκριμένο δήμαρχο, δεν μπορούμε να φανταστούμε. Δεν ζητάει συγνώμη γιατί ό,τι έκανε δεν το έκανε από προσωπική φιλοδοξία, αλλά γιατί το είχε αναγάγει σε προσωπικό στοίχημα, το οποίο έπρεπε να κερδίσει. Και ποιος του είπε του κυρίου δημάρχου ότι οι ράχες των μαθητών του 24ου και του 19ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου και οποιουδήποτε σχολείου είναι γραφείο στοιχημάτων για να βάζει προσωπικά στοιχήματα; Τι είναι η Παιδεία για να βάζει στοιχήματα ο κύριος δήμαρχος σχετικά με το αν μπορεί να περάσει αντιεπιστημονικές και αντιπαιδαγωγικές απόψεις;

Η Παιδεία και οι ράχες των μαθητών δεν είναι γραφείο στοιχημάτων για να βάζει στοιχήματα ο δήμαρχος και οποιοσδήποτε άλλος. Αν θέλουν να βάζουν στοιχήματα, να παραιτηθούν από το δήμο και να κατοικοεδρεύσουν σε γραφεία στοιχημάτων. Υπάρχουν πολλά και με πλούσιο στοιχηματολόγιο. Και να μην παραιτηθούν, σε λιγότερο από έξι μήνες θα τους στείλει ο κόσμος στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και θα έχουν απεριόριστο χρόνο για να βάζουν στοιχήματα.

Δημ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ