Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΔΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ» του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΔΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ» του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Παρά την δύσκολη συγκυρία ανταποκρίθηκαν και φέτος οι συνδημότες μας, στην πρόσκληση του Δήμου και της ΔΗΚΕΚΕ, προκειμένου να ενισχυθούν οικογένειες ανέργων, με μικρά παιδιά, με μοναχικά άτομα μονογονεικές, ΑΜΕΑ, ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες του Δήμου μας, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι η Κοινωνική Αλληλεγγύη, η ενσυναίσθηση, η προσφορά και ο εθελοντισμός εξακολουθούν να ενώνουν την τοπική μας κοινωνία.

«Ήταν πολύ σημαντικό και πολύ ελπιδοφόρο το γεγονός ότι και φέτος οι συνδημότες μας -πέρασαν στη θέση άλλου. Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Όλοι μαζί κάναμε το «Πάσχα» πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης. Η προσφορά τροφίμων ήταν συγκινητική. Η εποχή που διανύουμε είναι δύσκολη για όλους. Για κάποιους όμως είναι δυσκολότερη και αυτό είναι πλέον ορατό και αντιληπτό από όλους μας. Οι ανάγκες είναι πολλές, είναι δίπλα μας και τώρα αφορούν δικούς μας ανθρώπους- φίλους- γείτονες- συγγενείς» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός.

«Παρά το γεγονός ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό της τοπικής μας κοινωνίας, υπάρχει σοβαρότατο οικονομικό πρόβλημα γιατί η τελευταία οικονομική και ενεργειακή κρίση έπληξε τους οικογενειακούς οικονομικούς προγραμματισμούς, κάποιοι συνδημότες μας έδωσαν και πάλι από το υστέρημα της αγάπης τους, ότι καλύτερο μπορούσαν για εκείνους που δοκιμάζονται περισσότερο» δήλωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας και Πρόεδρος της ΔΗΚΕΚΕ κ. Φωτεινή Δεβετζή Πεσματζόγλου.

Τα  δέματα με  τρόφιμα, πασχαλινά εδέσματα, τσουρέκια, αυγά, είδη υγιεινής , απορρυπαντικά κ.λπ. τα οποία διανεμήθηκαν στις οικογένειες, συσκεύασαν και φέτος οι υπάλληλοι της ΔΗΚΕΚΕ.

                                    ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός & η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας και Πρόεδρος της ΔΗΚΕΚΕ κ. Φωτεινή Δεβετζή Πεσματζόγλου, ευχαριστούν όλους τους Δημότες, τους Συλλόγους, τους Επιχειρηματίες και τους χορηγούς του Δήμου οι οποίοι βοήθησαν ώστε  το μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου, το μήνυμα της ελπίδας, της αγάπης και της αισιοδοξίας να « περάσει» σε όλες τις οικογένειες.
Χορηγοί:

Μασούτης ΑΕ
Σκλαβενίτης
Βασιλόπουλος
Venus Growers
Βιβλιοπωλείο Sunday Art

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ