Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Δικαίωση της θέσης κατά της συστέγασης του 19ου και 24ου Δημοτικών Σχολείων...

«Δικαίωση της θέσης κατά της συστέγασης του 19ου και 24ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου»

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Θανάσης Γαρούφας, πρόεδρος του Η΄ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, όσον αφορά την απόφαση του υπουργείου Παιδείας να μην επιτρέψει τη συστέγαση του 19ου και 24ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου:

«Η κατηγορηματική άρνηση του υπουργείου Παιδείας να δεχτεί τη συστέγαση του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου και του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου αποτελεί δικαίωση της θέσης του Η΄ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας (Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, Ένωση Γονέων Κορδελιού Ευόσμου).

Ο Η΄ Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από την πρώτη στιγμή προσεγγίζοντας το θέμα καθαρά με παιδαγωγικούς και επιστημονικούς όρους αντιτάχθηκε στην απόφαση της διοίκηση του δήμου για συστέγαση.

Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Η μόνη που ηττήθηκε είναι η προχειρότητα, η επιμονή και εμμονή της διοίκησης Μανδαλιανού να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση χωρίς να εξετάσει όλες τις παραμέτρους και αν αυτό μπορούσε να γίνει. Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ