Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΉταν ο ίδιος ο δήμαρχος αυτός που το είπε κύριε Μπιτσώρη

Ήταν ο ίδιος ο δήμαρχος αυτός που το είπε κύριε Μπιτσώρη

Ο Άρης Μπιτσώρης έκανε το παρακάτω σχόλιο στο facebook όσον αφορά την αναφορά του Θανάση Γαρούφα στο δίκτυο βιβλιοθηκών στο οποίο έχει ενταχθεί το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου:

«Νομίζω ότι κάποιος από τη διοίκηση είχε πεί ότι δεν χρειάζονται στα σχολεία τέτοιες αίθουσες, ποιός ήταν; Άρα θα προσπαθήσει να απεντάξει το 24ο από το δίκτυο βιβλιοθηκών με το σκεπτικό ότι δεν χρειαζόμαστε μορφωμένα παιδιά για να τρώνε αύριο ως ενήλικοι το κουτόχορτο που θα τους ταϊζουν οι τότε αυτοδιοικητικοί».

Η απάντηση στον Άρη Μπιτσώρη είναι αυτήν την αντιεπιστημονική και αντιπαιδαγωγική κουβέντα την είπε ο ίδιος ο δήμαρχος. Είχε πει συγκεκριμένα πως δεν χρειάζονται τα εργαστήρια φυσικής χημείας στα Δημοτικά Σχολεία, γιατί τα παιδιά αυτής της ηλικίας δεν τα εκτιμούν. Έτριξαν τα θεμέλια του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κύριε Μπιτσώρη. Κόντεψαν να πέσουν τα κτήριά του και να μας πλακώσουν. Εμάς. Όχι το δήμαρχο. Εμάς που κάναμε δήμαρχο έναν άνθρωπο που λέει τέτοια πράγματα τον 21ο αιώνα. Άραγε θα τολμούσε άλλος δήμαρχος σ’ ολόκληρη τη χώρα να ξεστομίσει τέτοια κουβέντα;

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ