Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ μάχη για το ποιος θα κερδίσει την παράταξη Ανδρεάδη

Η μάχη για το ποιος θα κερδίσει την παράταξη Ανδρεάδη

Μία ενδιαφέρουσα μάχη βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου μετά την αποχώρηση του Βασίλη Ανδρεάδη από την τοπική αυτοδιοίκηση, προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα για το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Έχουν ξεκινήσει έντονες ζυμώσεις στα παρασκήνια για το ποιος υποψήφιος δήμαρχος θα πάρει μαζί του την παράταξη Ανδρεάδη ή τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος από αυτήν.

Η παράταξη Ανδρεάδη έχει, εκτός από τον ίδιο, τέσσερις εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους, τις κυρίες Καραπουλουτίδου και Καλού και τους κυρίους Κεραμιδά και Σαπρανίδη. Οι τέσσερις αυτοί δημοτικοί σύμβουλοι, κατά πάσα πιθανότητα, θα κινηθούν όλοι μαζί σαν ομάδα.

Πιθανότητες να προσχωρήσουν στη διοίκηση Μανδαλιανού δεν υπάρχουν. Θα ήταν πολιτική καταστροφή, αλλά επιπλέον δεν έχουν κανένα λόγο να κάνουν κάτι τέτοιο ενώ απομένουν μόνο έξι μήνες για τις εκλογές και ενώ η διοίκηση Μανδαλιανού πνέει τα λοίσθια καθώς δεν έχει να παρουσιάσει απολύτως τίποτα εκτός από ασφαλτοστρώσεις.

Στην παράταξη του Μίλτου Τασούλη δεν υπάρχουν πιθανότητες να προσχωρήσουν γιατί δεν έχει πιθανότητες να διεκδικήσει τη διοίκηση του δήμου. Απομένουν οι παρατάξεις του κυρίου Αλεξανδρίδη και της κυρίας Μανούκα. Ποιος από τους υποψηφίους δημάρχους θα καταφέρει να πάρει μαζί του τους δημοτικούς συμβούλους που στήριζαν την υποψηφιότητα Ανδρεάδη;

Όποιος από τους δύο καταφέρει να πάρει μαζί του τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Ανδρεάδη θα καταφέρει να αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα, γιατί οι τέσσερις συγκεκριμένοι δημοτικοί σύμβουλοι «κουβαλούν» πολλές ψήφους, κρατούν χαμηλούς τόνους, είναι μετριοπαθείς και διατηρούν καλές σχέσεις με όλους.

Είναι προφανές πως η στάση των συγκεκριμένων δημοτικών συμβούλων θα επηρεάσει και όλη την παράταξη Ανδρεάδη. Είναι επίσης προφανές ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Ανδρεάδη δεν θα κάνουν καμία κίνηση πριν τις εθνικές εκλογές, γιατί κάτι τέτοιο θα επηρέαζε την υποψηφιότητα του Βασίλη Ανδρεάδη για το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Το σκεπτικό σίγουρα θα είναι να στηριχτεί κατ’ αρχάς η υποψηφιότητα Ανδρεάδη στις εθνικές εκλογές και μετά να γίνουν οι κινήσεις.

Σε αναμονή λοιπόν σημαντικών εξελίξεων, αλλά μετά την 21η Μαΐου.

Σ.

Έτσι διαμορφώνονται οι συσχετισμοί στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ