Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΝέα κατάσταση στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου εν όψει των δημοτικών εκλογών

Νέα κατάσταση στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου εν όψει των δημοτικών εκλογών

Ένας υποψήφιος δήμαρχος λιγότερος στις δημοτικές εκλογές του δήμου Κορδελιού Ευόσμου καθώς ο Βασίλης Ανδρεάδης θέτει υποψηφιότητα με τη Νέα Δημοκρατία για να εκλεγεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Έτσι όπως διαμορφώνονται οι συνθήκες, μετά την αποχώρηση του Βασίλη Ανδρεάδη από την τοπική αυτοδιοίκηση, υποψήφιοι δήμαρχοι στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου θα είναι ο νυν δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός, ο δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Κοκονάς, ο πρώην Γενικός Γραμματέας του δήμου Μιλτιάδης Τασούλης και η Μαρία Μανούκα.

Πέντε υποψήφιοι δήμαρχοι λοιπόν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και αναμένεται ακόμα μία υποψηφιότητα από τη «Συμμαχία Πολιτών», η οποία λίγες εβδομάδες πριν διελύθη εις τα εξ ων συνετέθη, καθώς είδε δύο από τους τρεις δημοτικούς της συμβούλους να παραιτούνται, προκειμένου ο ένας να πάει σε άλλη παράταξη και ο άλλος να ακούγεται πως θα πάει κι εκείνος σε άλλη παράταξη. Εάν τελικά η «Συμμαχία Πολιτών» κατέλθει στις εκλογές, ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου θα έχει έξι υποψηφίους να διεκδικούν το δημαρχιακό θώκο.

Χ.Κ.

Η μάχη για το ποιος θα κερδίσει την παράταξη Ανδρεάδη
Συνέντευξη στην «Αγκίδα» του Βασίλη Ανδρεάδη, υποψήφιου βουλευτή με τη ΝΔ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ