Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΆρχισαν και μιλάνε για τον εαυτό τους σε πληθυντικό ευγενείας!

Άρχισαν και μιλάνε για τον εαυτό τους σε πληθυντικό ευγενείας!

«Εμείς τα θετικά πάντα τα επικροτούμε και τα επιβραβεύουμε», γράφει ο Αθανάσιος Μουκατατζάκης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό. Ο κύριος Μουκατατζάκης αναφέρεται στο φωτισμό της οδού Τρίτση.

Αλλά όταν γράφει «εμείς» ποιους εννοεί; Τους υποψηφίους της παράταξης Μανδαλιανού; Δηλαδή οι υποψήφιοι της παράταξης Μανδαλιανού επικροτούν και επιβραβεύουν τον εαυτό τους; Μπα. Δεν μπορεί να εννοεί κάτι τέτοιο, γιατί δεν γίνεται κάποιος να επικροτεί και να επιβραβεύει τον εαυτό του.

Άρα ο κύριος Μουκατατζάκης όταν λέει «εμείς» μιλάει για τον εαυτό του σε πληθυντικό ευγενείας. Μέχρι τώρα σ’ αυτόν το δήμο υπήρχε ένας που μιλούσε σε τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό του. Τώρα υπάρχει ένας ακόμα που μιλάει για τον εαυτό του σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο! Εκτός εάν ο κύριος Μουκατατζάκης εννοεί ότι προσχώρησε μαζί με την παράταξή του στην παράταξη Μανδαλιανού. Έχει ξανακουστεί και από άλλους αυτό.

«Τα αρνητικά τα κατακρίνουμε από όπου και αν προέρχονται», συνεχίζει ο κύριος Μουκατατζάκης. Όμως ο κακός φωτισμός της Τρίτση ήταν «κατόρθωμα» της διοίκησης με την οποία ήταν εκλεγμένος ο κύριος Μουκατατζάκης. Είχε κάνει κριτική, αλλά δεν το θυμάται κανείς;

«Η αναβάθμιση με λαμπτήρες led ήταν δέσμευση του Δήμαρχου και έγινε πράξη , γι’ αυτό τα εύσημα ανήκουν στον ίδιο τον Δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό», ολοκληρώνει το σχόλιό του ο κύριος Μουκατατζάκης. Ήταν στο πρόγραμμα της παράταξης του κυρίου Μανδαλιανού τα led της οδού Τρίτση; Εντάξει τότε. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Να ορίσει ο κύριος Μουκατατζάκης μια συγκεκριμένη ώρα για να βγούμε όλοι στα μπαλκόνια να χειροκροτήσουμε το φωτισμό αποδίδοντας τα εύσημα στο δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό.

Κιμ. Ο.

«Τα εύσημα ανήκουν στον ίδιο τον Δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό»
Ο κύριος Μουκατατζάκης της παράταξης Μανδαλιανού μάλλον προσπαθεί να μας τρελάνει
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ