Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Το έργο φωτισμού της οδού Τρίτση παραδόθηκε το 2017 με σοβαρή αστοχία»

«Το έργο φωτισμού της οδού Τρίτση παραδόθηκε το 2017 με σοβαρή αστοχία»

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Τελειώνουμε με τις εκκρεμότητες του παρελθόντος, με σχέδιο και υπευθυνότητα.

Έπειτα από πολυετή αναμονή ξεπεράστηκαν οι σκόπελοι και ολοκληρώθηκε το έργο αποκατάστασης φωτισμού στην οδό Αντ. Τρίτση, με την τοποθέτηση χαμηλής κατανάλωσης και υψηλής απόδοσης λαμπτήρες LED και ένας από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης μας είναι πλέον κατάλληλα φωτισμένος και ασφαλής για οχήματα και πεζούς.

Οι παρεμβάσεις δρομολογήθηκαν με ιδίους πόρους, έπειτα από μελέτη που κατέθεσε η αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου μας.

Διευκρινίζεται ότι το  έργο είχε παραδοθεί το 2017 με σοβαρή αστοχία, καθώς ο φωτισμός ήταν ανεπαρκής, ωστόσο ο δήμος έμενε με “δεμένα τα χέρια” αφού δεν είχε δικαίωμα να παρέμβει και να αποκαταστήσει το πρόβλημα έως και το 2022. Ο λόγος είναι ότι η  περιοχή είχε ενταχθεί σε χρηματοδοτούμενο έργο ανάπλασης από το ΕΣΠΑ, το οποίο απαγόρευε οποιαδήποτε παρέμβαση για τα επόμενα 5 χρόνια.

Έτσι, μετά την παρέλευση του επίμαχου διαστήματος κινηθήκαμε άμεσα δίνοντας λύση σε ακόμα ένα πρόβλημα που είχε χρονίσει, ενώ αντίστοιχες παρεμβάσεις δρομολογούνται το επόμενο διάστημα και για τις οδούς Μουσών και Θάλειας, που αποτελούν ίδιες περιπτώσεις.

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Είμαστε παρόντες, σκύβουμε πάνω στα προβλήματα και τα επιλύουμε, με συνέπεια λόγων και έργων. Σταθερά δίπλα στο δημότη, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε άμεσα μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις προς όφελος των πολιτών και της πόλης μας».

Ο “ξεχασιάρης” δήμαρχος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ