Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΘα μας χαρίσει το ονοματάκι τού μεθεπόμενου ο κύριος Στάθης Καϊτετζίδης;

Θα μας χαρίσει το ονοματάκι τού μεθεπόμενου ο κύριος Στάθης Καϊτετζίδης;

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 8ης Μαρτίου 2023, ο πρώην δήμαρχος του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού Στάθης Καϊτετζίδης δήλωσε ότι θα παραιτηθεί από τη θέση του δημοτικού συμβούλου Κορδελιού Ευόσμου.

Ο κύριος Καϊτετζίδης πρόσθεσε ότι η παραίτησή του είναι απόφαση της ομάδας του, η οποία επίσης αποσύρεται από την παράταξη του Νίκου Ζυγά, αφού ο κύριος Ζυγάς παραιτήθηκε και δεν θα είναι ξανά επικεφαλής. Επειδή μάλιστα αποσύρθηκε ολόκληρη η ομάδα του, ο κύριος Καϊτετζίδης κάλεσε αυτούς που θα αναζητούσαν τον αντικαταστάτη του στο Δημοτικό Συμβούλιο να τον βρούνε, γιατί και ο επόμενος και ο μεθεπόμενος μετά από τον ίδιο ανήκουν στην ομάδα του και θα παραιτηθούν και εκείνοι!

Σήμερα Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 στη θέση του κυρίου Καϊτετζίδη ορκίστηκε δημοτική σύμβουλος η Μαρία Στυλιανού. Ο επόμενος από τον κύριο Καϊτετζίδη, που θα τον αντικαθιστούσε και επειδή άνηκε στην ομάδα του παραιτήθηκε, ήταν ο κύριος Καραγιώργος Διαμαντής (Μάντης). Ο μεθεπόμενος από τον κύριο Καϊτετζίδη, που θα τον αντικαθιστούσε και επειδή άνηκε στην ομάδα του θα παραιτούνταν αλλά δεν παραιτήθηκε, ήταν η κυρία Στυλιανού.

Εδώ δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Είτε η κυρία Στυλιανού άνηκε στην ομάδα Καϊτετζίδη, αλλά τελικά δεν τον ακολούθησε στην αποχώρησή του από την παράταξη, είτε η κυρία Στυλιανού δεν άνηκε στην ομάδα Καϊτετζίδη και ο κύριος Καϊτετζίδης είπε αυτά τα περί επόμενου και μεθεπόμενου επιλαχόντα δημοτικού συμβούλου, που θα έφευγαν μαζί του, μόνο και μόνο για να δημιουργήσει εντυπώσεις ότι τελικά η ομάδα του κυριαρχούσε στην παράταξη Ζυγά. Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα του δήμου ξέρουν ότι η κυρία Στυλιανού ούτε είναι, ούτε θα μπορούσε να είναι μέλος της ομάδας Καϊτετζίδη.

Επειδή όμως μπορεί τα αποτελέσματα του Πρωτοδικείου να κάνουν λάθος και η κυρία Στυλιανού να ορκίστηκε κατά λάθος, παρακάμπτοντας τον «μεθεπόμενο» του ψηφοδελτίου Ζυγά που είναι μέλος της ομάδας Καϊτετζίδη, μπορεί ο κύριος Καϊτετζίδης να μας χαρίσει το ονοματάκι αυτού του «μεθεπόμενου»; Μήπως τον λένε κι αυτόν Διονύσιο;

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ