Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιατί ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν έχει αντιδημαρχία Τουρισμού;

Γιατί ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν έχει αντιδημαρχία Τουρισμού;

Σίγουρα ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός θα έχει σκεφτεί να δημιουργήσει αντιδημαρχία Τουρισμού και ο μόνος λόγος που θα τον συγκράτησε μάλλον ήταν ο φόβος μη διαλυθεί η παράταξή του, αφού οι περισσότεροι δημοτικοί του σύμβουλοι θα ήθελαν να γίνουν αντιδήμαρχοι Τουρισμού, τουρίστες γάρ!

Για το ότι δεν παραδίνεται το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου και για το ότι δεν ξεκινάει η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου φταίει η κυβέρνηση. Για το στρατόπεδο Ζιάκα πάλι φταίει η κυβέρνηση. Για την έξοδο της περιοχής της Διαλογής στην περιφερειακή οδό φταίει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Για τη δυσοσμία φταίνε οι υποκειμενικές μύτες των κατοίκων. Για τη διάλυση της φιλαρμονικής φταίει ο αρχιμουσικός και οι μουσικοί. Για την καθυστέρηση λειτουργίας του πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας του Κορδελιού φταίνε οι εξωγήινοι. Για την καθυστέρηση λειτουργίας του ΚΕΠ Ευόσμου φταίνε τα Όρκ. Για το ότι όταν βρέχει γεμίζει το φουαγιέ του δημαρχείου με κουβάδες φταίει ο Θεός που μισεί τη διοίκηση Μανδαλιανού.

Η διοίκηση Μανδαλιανού φταίει για κάτι; Όχι βέβαια. Η διοίκηση Μανδαλιανού εξελέγη για να κάνει τουρισμό και αυτή από την καλή της την καρδιά και ασφαλτοστρώσεις κάνει και μαζεύει τα σκουπίδια. Οι δημότες πρέπει να της είναι ευγνώμονες και να την εκλέξουν ξανά στις προσεχείς εκλογές, ώστε να συνεχίσει τον τουρισμό και το μοίρασμα ευθυνών σε όλους τους άλλους.

Β.Τριαντ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ