Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΝαθαναηλίδης προς διοίκηση Μανδαλιανού: Τις τράπουλες τις πήρατε;

Ναθαναηλίδης προς διοίκηση Μανδαλιανού: Τις τράπουλες τις πήρατε;

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 22ας Φεβρουαρίου 2023, ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Ναθαναηλίδης είπε πως το θέμα των προβλημάτων λειτουργίας των ΚΑΠΗ έχει απασχολήσει το Συμβούλιο και παλιότερα.

Ο κύριος Ναθαναηλίδης υπογράμμισε πως όσες φορές συζητήθηκε το θέμα παλιότερα η κουβέντα είχε να κάνει ακριβώς με το γεγονός ότι οι ξεκλείδωτες πόρτες των ΚΑΠΗ δεν σημαίνουν και ανοιχτά ΚΑΠΗ, γιατί οι πόρτες δεν καθορίζουν τη λειτουργία τους.

Ο δημοτικός σύμβουλος αναφέρθηκε και στα όσα ειπώθηκαν όταν η διοίκηση του δήμου πριν μερικούς μήνες είχε εισάγει προς ψήφιση την πρόσληψη τριών γιατρών, ενώ έπρεπε να προσληφθούν παραπάνω, κάτι που έγινε με καθυστέρηση δύο μηνών.

«Ρωτήσαμε ξανά και ξανά γιατί τα ΚΑΠΗ δεν κάνουν δράσεις και την προηγούμενη φορά κάναμε παρέμβαση και σας είπαμε αναλυτικά το προσωπικό που λείπει και το οποίο είναι απαραίτητο για τη λειτουργία των ΚΑΠΗ», τόνισε ο Λεωνίδας Ναθαναηλίδης για να συμπληρώσει πως ο δήμος πρέπει να διεκδικήσει να αυξηθούν οι θέσεις μόνιμου προσωπικού για τα ΚΑΠΗ στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας.

«Είμασταν εδώ όταν είχαν έρθει τα μέλη των ΚΑΠΗ πριν από ένα μήνα και τους λέγατε ότι θα τους πάρετε τράπουλες και τάβλι. Με τις τράπουλες θα περνάνε την ώρα τους; Ήμαρτον. Έτσι πιστεύετε ότι θα ανοίξουν και θα λειτουργήσουν τα ΚΑΠΗ; Δεν υπάρχουν δράσεις. Έχει δίκιο ο Μπαλτάς που λέει πως δεν το έχετε ως προτεραιότητα. Περίμενα στον ένα μήνα που πέρασε να το έχετε λύσει και να μην αναγκαστούν τα μέλη των ΚΑΠΗ να έρθουν εδώ να σας εκθέσουν. Τις τράπουλες τις πήρατε τουλάχιστον;», ολοκλήρωσε την παρέμβασή του για τα ΚΑΠΗ ο Λεωνίδας Ναθαναηλίδης.

Τα. Σ.

Πολλά παράπονα για τα ΚΑΠΗ του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ