Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚοσμογονία αθλητικών έργων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Κοσμογονία αθλητικών έργων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

«Τρία σημαντικά αθλητικά έργα που έρχονται να συμβάλουν στην εκ βάθρων αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών και εγκαταστάσεων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου βρίσκονται πλέον σε φάση υλοποίησης, εξασφαλίζοντας σύγχρονες συνθήκες άθλησης για μαθητές και αθλούμενους κάθε ηλικίας», γράφει το δελτίο τύπου Κορδελιού Ευόσμου.

Αν κάποιος διαβάσει μόνο αυτήν την πρόταση νομίζει πως ξεκινάνε εργασίες ολοκλήρωσης του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού και αναζητά να βρει το τρίτο σημαντικό αθλητικό έργο. Όμως δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο.

Το δελτίο τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου αναφέρεται σε παρεμβάσεις συντήρησης και αποκατάστασης σε τρεις αθλητικούς χώρους. Τα τρία σημαντικά έργα που θα συμβάλουν στην εκ βάθρων αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών και εγκαταστάσεων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου είναι η συντήρηση αυτών των εγκαταστάσεων.

Η διοίκηση Μανδαλιανού, η οποία για μια ολόκληρη τετραετία δεν έκανε ούτε μισό έργο, μετά από την προβολή των ασφαλτοστρώσεων ως κοσμογονία, μετά την προβολή των μερεμετισμάτων σε σχολεία ως κοσμογονία, τώρα προβάλει και τη συντήρηση των υπαρχόντων αθλητικών χώρων ως κοσμογονία. Για να δούμε μέχρι την ημέρα των εκλογών τι άλλο θα παρουσιάσει ως κοσμογονία τη διοίκηση Μανδαλιανού.

Δημ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ