Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο πάρκινγκ και το ΚΕΠ δεν κοστίζουν ανθρώπινες ζωές, αλλά…

Το πάρκινγκ και το ΚΕΠ δεν κοστίζουν ανθρώπινες ζωές, αλλά…

Η μεγάλη καθυστέρηση στην υλοποίηση της σύμβασης συντήρησης του συστήματος σηματοδότησης και τηλεδιοίκησης άφησε το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας δίχως δικλίδες ασφαλείας με αποτέλεσμα τους 57 νεκρούς από τη μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων.

Τρεισήμισι χρόνια η διοίκηση Μανδαλιανού δεν κατάφερε να λειτουργήσει το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας στο Κορδελιό και 17 μήνες δεν μπορεί να λειτουργήσει το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Νέας Πολιτείας του Ευόσμου, το οποίο υπέστη έξωση με δική της ευθύνη.

Η μη λειτουργία του πάρκινγκ και του ΚΕΠ δεν μπορούν να κοστίσουν ανθρώπινες ζωές. Ταλαιπωρούν όμως τους πολίτες και έχουν κοινό παρονομαστή με την τραγωδία στα Τέμπη και αυτός ο κοινός παρονομαστής λέγεται αδιαφορία για τον πολίτη.

Η διοίκηση Μανδαλιανού ζητάει ξανά την ψήφο των δημοτών, ενώ έχει επιδείξει μια απίστευτη ανικανότητα να ολοκληρώσει δύο πολύ απλά έργα, τα οποία εξαρτώνται απόλυτα από αυτήν. Η διοίκηση Μανδαλιανού ταλαιπωρεί τους πολίτες με την απίστευτη καθυστέρηση ολοκλήρωσης αυτών των δύο έργων και προσπαθεί να αλλάξει την ατζέντα μιλώντας για έργα που πέτυχε και «ΘΑ» γίνουν, αλλά δεν μας λέει πότε θα γίνουν.

Το μόνο έργο που έκανε η διοίκηση Μανδαλιανού επί τρεισήμισι χρόνια είναι οι ασφαλτοστρώσεις, τις οποίες προσπαθεί να επιβάλει ως κοσμογονία. Ο δήμαρχος έχει βγάλει αμέτρητες φωτογραφίες σε ασφαλτοστρώσεις. Ασφαλτοστρώσεις όμως κάνουν όλοι, παρά την προσπάθεια του πατέρα του δημάρχου να πείσει πως οι ασφαλτοστρώσεις δεν είναι αυτονόητες. Η διοίκηση Μανδαλιανού στον πανικό της να παρουσιάσει κάτι, έφτασε να πει πως υλοποιεί το μεγαλύτερο έργο ασφαλτοστρώσεων, ενώ η προηγούμενη διοίκηση του δήμου είχε υλοποιήσει έργο ασφαλτοστρώσεων ακριβώς της ίδιας αξίας.

Δεν είναι μικρό το κακό να μην μπορούν να ολοκληρωθούν επί τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας και το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας. Μικρό το κακό μπορεί να είναι για τη διοίκηση Μανδαλιανού, αλλά το κακό είναι μεγάλο για τους πολίτες που ταλαιπωρούνται. Οι πολίτες του 2ου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας δεν έχουν την πολυτέλεια να περιμένουν να δουν εάν θα μπορέσει η διοίκηση Μανδαλιανού να τελειώσει δύο απλά έργα σε δεύτερη θητεία της.

Κιμ. Ο.

Η φωτιά στο κίμπο του 25ου Δημοτικού θα μπορούσε να κοστίσει ζωές μαθητών
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ