Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου δεν είναι αίθουσα Ενόργανης Γυμναστικής ή τσίρκο

Η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου δεν είναι αίθουσα Ενόργανης Γυμναστικής ή τσίρκο

Τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου δεν είναι όργανα ενόργανης γυμναστικής. Τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου δεν είναι κατάλληλο μέρος για κωλοτούμπες.

Όποιος θέλει να κάνει κωλοτούμπες μπορεί να πάει σε Γυμναστήριο Ενόργανης Γυμναστικής. Αν πάλι κάποιος είναι τόσο μερακλής και θέλει να κάνει συνεχώς κωλοτούμπες, ας διαλέξει κάποιο πάρκο και ας κάνει εκεί τις κωλοτούμπες του.

Τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου δεν προσφέρονται για διαγωνισμό κωλοτούμπας, που κάποιου η κωλοτούμπα θα θεωρηθεί φυσιολογική γιατί θα βαθμολογηθεί με υψηλή βαθμολογία και κάποιου άλλου θα θεωρηθεί αφύσικη γιατί θα βαθμολογηθεί με χαμηλή βαθμολογία.

Οι κωλοτούμπες είναι ωραίες όταν γίνονται με χάρη στις αίθουσες της Ενόργανης Γυμναστικής. Χειροκροτάμε τις ωραίες κωλοτούμπες των αθλητών και εκείνοι ικανοποιούνται με τα χειροκροτήματά μας. Όμως η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου δεν είναι αίθουσα Ενόργανης Γυμναστικής.

Χειροκροτάμε και τους κλόουν στο τσίρκο όταν κάνουν κωλοτούμπες, γιατί μπορεί οι κωλοτούμπες τους να μην είναι ωραίες αλλά είναι διασκεδαστικές. Τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου όμως δεν είναι η σάλα ενός τσίρκο για να επιδοθεί όποιος του καπνίσει σε κωλοτούμπες. Η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου δεν είναι τσίρκο.

Το να θέλει κανείς να κάνει κωλοτούμπες ως κλόουν δεν είναι κακό. Πολλοί άνθρωποι βγάζουν τίμια το ψωμί τους εργαζόμενοι ως κλόουν. Όποιος θέλει να εργασθεί ως κλόουν είναι φυσικά ελεύθερος να το κάνει, αλλά εντίμως να δηλώσει κλόουν και να διεκδικήσει παράσταση σε τσίρκο ή όπου αλλού μπορεί να δώσει παράσταση ένας κλόουν.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ