Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠροσπάθεια επιθετικής επιβολής μιας ανίερης συμμαχίας

Προσπάθεια επιθετικής επιβολής μιας ανίερης συμμαχίας

Φαίνεται πως ορισμένοι που ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε μια ανίερη συμμαχία, αποφάσισαν να την επιβάλουν επιθετικά γιατί δεν μπορούν να την δικαιολογήσουν με λογικά επιχειρήματα.

Είδαμε μέχρι τώρα στην πολιτική συμμαχίες στη βάση οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων. Συμμαχίες στη βάση της εκδίκησης δεν είδαμε ποτέ ή δεν τις αντιληφθήκαμε.

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν είναι πεδίο για μικροπολιτικά παιχνίδια. Η εκδίκηση δεν μπορεί να είναι κριτήριο για συμμαχίες και συνοικέσια γιατί τότε οι συμμαχίες είναι ανίερες και τα συνοικέσια είναι του αίσχους.

Ελπίζουμε για το καλό του δήμου και τον δημοτών πως δεν θα χρειαστεί να κάνουμε αναδρομή στα όσα έλεγαν ο ένας για τον άλλον όλη αυτή την τετραετία αυτοί που προσπαθούν να βρουν τρόπο να συμμαχήσουν χωρίς οι πολίτες να εκλάβουν αυτήν τη συμμαχία ως κοροϊδία.

Όσο για το γεγονός ότι δείχνουν τα τελευταία 24ωρα πως αποφάσισαν να επιβάλλουν τις ανίερες συμμαχίες με επιθετικότητα, ας το ξανασκεφτούν γιατί οι δημότες δεν τρώνε κουτόχορτο για να αποδεχτούν τους παραλογισμούς επειδή κάποιοι θα τους φωνάζουν με τον τρόπο που φωνάζουν οι χούλιγκαν.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ