Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ «Αγκίδα» ποτέ δεν θα χλεύαζε την ιατρική κοινότητα

Η «Αγκίδα» ποτέ δεν θα χλεύαζε την ιατρική κοινότητα

Γράφτηκε το παρακάτω συκοφαντικό σχόλιο στο facebook κάτω από το άρθρο της «Αγκίδας» με τίτλο «Η Εαρινή Σύναξις των Ιατρών στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου»:

«Η ιατρική κοινότητα χθες και σήμερα και κάθε μέρα προσφέρει τη ζωή της για όσους την έχουν ανάγκη!!!

Χλευαζετε την ώρα που όλη η Ελλάδα πενθει!!! Την ώρα που ιατρική κοινότητα του Ευόσμου σιωπα γιατί ένα δικό της παιδί χαροπαλευει!!!! Ντροπή και θλίψη ανταμα!!!!!»

Αρθρογράφος της «Αγκίδας» δεν θα χλεύαζε ποτέ την ιατρική κοινότητα, δεν θα χλεύαζε κανέναν ιατρό, κανέναν μηχανικό, κανέναν φαναρτζή, κανέναν κουλουρτζή, κανέναν σαλεπιτζή και γενικώς κανέναν επαγγελματία, επιστήμονα ή μη. Θεωρούμε πως όλοι είναι πολύ χρήσιμοι στην κοινωνία.

Το άρθρο της «Αγκίδας» αναφερόταν στους ιατρούς, που επειδή έγιναν γιατροί και μάλιστα καλοί γιατροί, θέλουν ναι και καλά να τους αναγνωρίσουμε σαν πετυχημένους αυτοδιοικητικούς. Όποιος μπαίνει στον πολιτικό στίβο κρίνεται σαν πολιτικός και όχι σαν γιατρός. Σαν ιατροί κρίθηκαν από τους πανεπιστημιακούς δασκάλους και κρίνονται κάθε μέρα από τους ασθενείς τους. Αν θέλουν να κρίνονται σαν γιατροί να μείνουν στα ιατρεία τους.

Το πένθος δεν εκδηλώνεται με τη σιωπή. Η κριτική σε αυτούς που μας διοικούν ή θέλουν να μας διοικήσουν δεν έχει και δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με το τραγικό περιστατικό των Τεμπών. Μόνο κάποιος συκοφάντης θα έκανε τέτοια συσχέτιση. Δεν γίνεται να σταματήσει η κριτική λόγω πένθους, ενώ συνεχίζονται οι διεργασίες για ανίερες συμμαχίες στο δήμο χωρίς κανένα δείγμα πένθους.

Την ντροπή ορισμένοι να την κρατήσουν για τον εαυτό τους, προπαντός αυτοί που χαίρονται με την κριτική όταν αφορά τους αντιπάλους τους, αλλά βγάζουν σπυριά όταν ασκείται σ’ αυτούς.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ