Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔιαπόμπευση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου από την αντιπολίτευση…

Διαπόμπευση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου από την αντιπολίτευση…

Η αντιπολίτευση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου θυσιάζει τη φήμη του δήμου προσπαθώντας να εκδιώξει τη διοίκηση Μανδαλιανού.

Η αντιπολίτευση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου διαπόμπευσε το δήμο την Καθαρά Δευτέρα, επειδή υπήρξε καθυστέρηση μερικών λεπτών για να ανοίξει το ΚΑΠΗ του πάρκου της Ελπίδας ώστε να δοθούν καρέκλες προκειμένου να κάτσουν γέροντες και μουσικοί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η αντιπολίτευση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου διαπομπεύει το δήμο για ψύλλου πήδημα. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τις κατηγορίες σε βάρος της διοίκησης του δήμου επειδή επί τρεισήμισι χρόνια δεν κατάφερε να λειτουργήσει το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας, επειδή επί 17 μήνες δεν κατάφερε να λειτουργήσει το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας, επειδή από το Σεπτέμβριο του 2022 όλο παραλαμβάνει και όλο δεν παραλαμβάνει το νέο κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, επειδή δεν ξεκινάει η ανέγερση του κτηρίου του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου.

Οι υπερβολές της αντιπολίτευσης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου είναι εξοργιστικές. Και τι έγινε που οι γέροντες στάθηκαν μερικά λεπτά όρθιοι; Ας χόρευαν. Και τι θα γινόταν εάν οι μουσικοί θα έπαιζαν όρθιοι; Θα πάθαιναν κάτι; Και τι να το κάνουν το πάρκινγκ; Ακόμη έχουν αυτοκίνητα, ενώ η βενζίνη είναι πανάκριβη; Και τι να το κάνουν το ΚΕΠ; Σάμπως δεν έχει άλλο ΚΕΠ σε ακτίνα μερικών χιλιομέτρων; Ας περπατήσουν για να κάνουν και γυμναστική. Θα κάνουν καλό στην υγεία τους. Όσον αφορά τις υπερβολές της αντιπολίτευσης για το 24ο και το 25ο Δημοτικά Σχολεία Ευόσμου, ο κόσμος ξέρει πολύ καλά πως το κρυφό σχολειό έβγαλε τα πιο δερβίσικα παιδιά οπότε τι να τα κάνουμε τα νέα κτήρια;

Τσάρλυ

Δεν υπήρχαν καρέκλες ούτε για να κάτσουν οι μουσικοί στο πάρκο Ελπίδας!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ