Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑφιέρωμα στις Γυναίκες Επιχειρηματίες του δήμου από τον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου Κορδελιού

Αφιέρωμα στις Γυναίκες Επιχειρηματίες του δήμου από τον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου Κορδελιού

8 Μαρτίου: Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας!

Της Γυναίκας που τιμούμε κάθε μέρα! Της γυναίκας που είναι μητέρα, σύζυγος, φίλη, επιχειρηματίας, εργαζόμενη…. Με ρόλους πολλούς & πολύπλευρη προσφορά στην κοινωνία!

Έτσι λοιπόν κι εμείς, στον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου Κορδελιού με την Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, θέλουμε να τιμήσουμε τις γυναίκες τις οποίες εκπροσωπούμε, τις γυναίκες που καθημερινά αγωνίζονται & προσφέρουν τόσα πολλά στον τόπο μας – και δεν είναι άλλες από τις γυναίκες επιχειρηματίες & επαγγελματίες του δήμου μας!

Για τον λόγο αυτό λοιπόν, ετοιμάσαμε δύο σημαντικές δράσεις και σας καλούμε να συμμετέχετε δίνοντας έτσι ένα δυνατό μήνυμα για την γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Η πρώτη δράση αφορά το video αφιέρωμα στην Γυναίκα Επιχειρηματία το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στις 8 Μαρτίου 2023 & έχει καταληκτική προθεσμία συμμετοχής την Παρασκευή 3/3/23.

Η δεύτερη δράση αφορά το 1ο Open Meeting Γυναικών Επιχειρηματιών Δήμου Κορδελιού Ευόσμου & θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023.

Πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος, στο παρακάτω link:

https://forms.gle/Hvgn8zqDM1Tu1X3T9

Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος μας, μπορείτε να μπείτε στο παρακάτω Link:

https://bit.ly/3EwhUVm

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου Κορδελιού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ