Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο μαρτύριο των 24ου και 25ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου συνεχίζεται

Το μαρτύριο των 24ου και 25ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου συνεχίζεται

Μαθητές, γονείς και δάσκαλοι του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου βλέπουν ένα έτοιμο νέο κτήριο να στέκεται ολοκληρωμένο μπροστά τους από την αρχή της φετινής σχολικής χρονιάς και να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξαιτίας της ανικανότητας της διοίκησης Μανδαλιανού να πιέσει ώστε να παραδοθεί το σχολείο. Στο μεταξύ οι μαθητές συνεχίζουν να κάνουν μάθημα κάτω από τις κερκίδες του ΔΑΚ.

Μαθητές, γονείς και δάσκαλοι του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου βλέπουν να έχει εγκριθεί η χρηματοδότηση για το νέο κτήριο από το 2017 και το σχολείο τους να μην έχει ακόμη αρχίσει να ανεγείρεται τον Φεβρουάριο του 2023 και ούτε να υπάρχει φως στον ορίζονται εξαιτίας της ανικανότητας της διοίκησης Μανδαλιανού να πιέσει τους αρμοδίους.

Στο μεταξύ οι μαθητές του 25ου Δημοτικού Σχολείου συνεχίζουν να κάνουν μάθημα σε κίμπο, τα οποία έχουν ημερομηνία λήξης που έχει πια παρέλθει, αλλά η διοίκηση Μανδαλιανού κάνει διαπιστώσεις για τις ευθύνες άλλων.

Είναι απίστευτο που ο δήμαρχος, ο οποίος έχει δώσει τόσες ημερομηνίες για τη λειτουργία του νέου κτηρίου του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, ο δήμαρχος ο οποίος από την αρχή της χρονιάς κάθε μήνα έλεγε πως το σχολείο θα λειτουργήσει τον επόμενο μήνα, όχι μόνο δεν αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη και δεν παραιτείται, όχι μόνο προσπαθεί να αποποιηθεί εντελώς των ευθυνών του, αλλά ζητάει την ψήφο των δημοτών για να επανεκλεγεί.

Για πιο λόγο πρέπει οι δημότες να επανεκλέξουν τον κύριο Μανδαλιανό; Για να συνεχίσει το παιχνίδι της κολοκυθιάς; Σήμερα παραδίδεται το 24ο, σήμερα αρχίζει η ανέγερση του 25ου, αύριο παραδίδεται το 24ο, αύριο αρχίζει η ανέγερση του 25ου, μεθαύριο παραδίδεται το 24ο, μεθαύριο αρχίζει η ανέγερση του 25ου, την άλλη εβδομάδα παραδίδεται το 24ο, την άλλη εβδομάδα αρχίζει η ανέγερση του 25ου, τον άλλο μήνα παραδίδεται το 24ο, τον άλλο μήνα αρχίζει η ανέγερση του 25ου, το μήνα που δεν έχει Σάββατο παραδίδεται το 24ο, το μήνα που δεν έχει Σάββατο αρχίζει η ανέγερση του 25ου;  Γι’ αυτό να τον επανεκλέξουν οι δημότες;

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ