Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο μεγάλο τριήμερο αποκριάτικο ξεφάντωμα της διοίκησης Μανδαλιανού

Το μεγάλο τριήμερο αποκριάτικο ξεφάντωμα της διοίκησης Μανδαλιανού

Καμαρώνει ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και η διοίκησή του με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του δήμου γιατί «με σύμμαχο τον καλό καιρό και με οδηγό τη χαρά, το κέφι και τον ενθουσιασμό ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου “χόρεψε” στους ρυθμούς της τρελής Αποκριάς, δίνοντας την ευκαιρία σε εκατοντάδες δημότες κάθε ηλικίας να συμμετάσχουν σε ένα πολύχρωμο αποκριάτικο ξεφάντωμα, το οποίο θα μείνει αξέχαστο, καταγράφοντας μία από τις πλέον πετυχημένες διοργανώσεις των τελευταίων ετών».

Μη φανταστείτε ότι ο δήμος χόρεψε στους ρυθμούς της Αποκριάς γιατί η διοίκηση Μανδαλιανού ετοίμασε κάτι διαφορετικό. Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου χόρεψε στους ρυθμούς της Αποκριάς με τους πολιτιστικούς συλλόγους του δήμου. Για να μην αδικήσουμε τη διοίκηση Μανδαλιανού, οι σύλλογοι που χόρεψαν πλαισιώθηκαν κι από έναν ξυλοπόδαρο.

Έτσι λοιπόν χόρεψε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου για άλλη μια φορά, Αποκριά αυτήν τη φορά. Με τους συλλόγους του δήμου, με αυτούς τους συλλόγους που ο κύριος Ταξίδης θέλει να βάλει σε τάξη γιατί ξοδεύουν το ρεύμα και το νερό των σχολικών κτηρίων, με αυτούς τους συλλόγους που ο κύριος Ταξίδης τούς ζητάει ενοίκιο για να χρησιμοποιήσουν την αίθουσα του ΕΠΑΛ προκειμένου να κάνουν εκδήλωση, με αυτούς τους συλλόγους που χορεύουν όλο το χρόνο σε κάθε είδους εκδηλώσεις για να βγάλουν ασπροπρόσωπο το δήμο και η διοίκηση Μανδαλιανού για ανταμοιβή τους χορεύει στο ταψί.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ