Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο αδιαχώρητο στην εκδήλωση της Ένωσης Γονέων Κορδελιού Ευόσμου

Το αδιαχώρητο στην εκδήλωση της Ένωσης Γονέων Κορδελιού Ευόσμου

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε χθες Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 στην εκδήλωση της Ένωσης Γονέων Κορδελιού Ευόσμου «Αριστοτέλης» στο Πολυλειτουργικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης.

Στην απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση η Ένωση Γονέων βράβευσε αριστούχους μαθητές των σχολείων του δήμου και έκοψε την βασιλόπιτά της. Τις βραβεύσεις έκαναν οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Σταυρίδης, Αθηνά Παμπουκίδου και Κώστας Σωτηράκης, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Μιλτιάδης Τασούλης και Λευτέρης Αλεξανδρίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αβραάμ Σαπρανίδης, Αντωνία Καραπουλουτίδου, Στάθης Καϊτετζίδης, Θανάσης Κοκονάς, ο διευθυντής του Διαπολιτισμικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού Στέργιος Παπαδόπουλος και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μουρουζίδης.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Λεωνίδας Ναθαναηλίδης τόνισε ότι Ένωση Γονέων μπορεί και πρέπει να αποτελεί το μοχλό πίεσης για τη διεκδίκηση και επίλυση των πολλών προβλημάτων που ταλανίζουν την εκπαιδευτική κοινότητα γιατί αυτός είναι ο ρόλος της. Στη συνέχεια έκανε μια σύντομη αναφορά στον πλούσιο απολογισμό δράσης της Ένωσης από τα τέλη Ιουνίου που έχει νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Μίλησε για την επιτυχία της πρόσληψης σχολικών καθαριστριών με πλήρες ωράριο μετά από τον αγώνα που έδωσε η Ένωση μαζί με το τοπικό σωματείο των εργαζομένων, για την ολοκληρωμένη πρόταση όσον αφορά το 24ο το 19ο Δημοτικά Σχολεία Ευόσμου και για το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού, για την ενισχυτική διδασκαλία των μαθητών γυμνασίου του Κορδελιού και για άλλες παρεμβάσεις της Ένωσης. Ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων ολοκλήρωσε την ομιλία του θέτοντας το πλαίσιο των διεκδικήσεων της Ένωσης για αύξηση της χρηματοδότησης των Σχολικών Επιτροπών, για μαζικούς διορισμούς εκπαιδευτικών, για σχολικά γεύματα σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, για πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας σε όλα τα σχολεία, για ανέγερση σύγχρονων σχολείων, για κατάργηση της τράπεζας θεμάτων.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μουσική από το ωδείο «Εν Αρμονία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ