Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑνταλλάσσεται σπίτι στη Λεστινίτσα με σπίτι στον Εύοσμο…

Ανταλλάσσεται σπίτι στη Λεστινίτσα με σπίτι στον Εύοσμο…

Ιδιοκτήτης σπιτιού 80 τετραγωνικών μέτρων στη Λεστινίτσα αναζητά να το ανταλλάξει με σπίτι 80 τετραγωνικών μέτρων στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου.

Κανένας ιδιοκτήτης σπιτιού στον Εύοσμο δεν βρέθηκε να θέλει να ανταλλάξει το σπίτι του με σπίτι στη Λεστινίτσα, γιατί, πέραν των υπολοίπων ζητημάτων, ένα τετραγωνικό μέτρο στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου είναι ασύγκριτα ακριβότερο από ένα τετραγωνικό μέτρο στη Λεστινίτσα.

Επειδή δεν βρέθηκε κανένας ιδιώτης να ανταλλάξει το σπίτι του στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου με το σπίτι στη Λεστινίτσα, σκέφτεται να το κάνει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου ανταλλάσσοντας ένα σπίτι του δήμου, που το έχει πάρει από Κοινωνικό Συντελεστή. Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου ισχυρίζεται πως αφενός ο κοινωνικός συντελεστής δεν έχει αξίες κι έτσι η ανταλλαγή δεν θα γίνει στη βάση της αξίας του ενός και του άλλου σπιτιού και αφετέρου η αξία στη Λεστινίτσα δεν είναι τόσο χαμηλή γιατί εκεί ζει η κυρά μας η μαμή.

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου σκέφτεται το σπίτι στη Λεστινίτσα να το αξιοποιήσει σαν κέντρο αποκατάστασης αναπνευστικών προβλημάτων και να στέλνει εκεί δημότες που αποκτούν αναπνευστικά προβλήματα από τη δυσοσμία και τη ρύπανση. Την ευθύνη της περίθαλψής τους στη Λεστινίτσα θα έχουν εκτός από την κυρά μας τη μαμή, τη Γεωργία Βασιλειάδου, ο γιατρός Ορέστης Μακρής που πρόσφατα μετακόμισε εκεί μετά τη συνταξιοδότησή του και ο γιος της κυράς μας της μαμής, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, που σε λίγο καιρό τελειώνει και την ειδικότητά του στην ιατρική.

Πολύ σωστά τα σκέφτεται ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου και το σκεπτικό του είναι πολύ σωστό. Υπάρχει όμως ένα θέμα που δημιουργεί αμφιβολίες και ερωτηματικά. Γιατί αφού η Λεστινίτσα έχει τόσο μεγάλη αξία, εξαιτίας της κυράς μας της μαμής, του Ορέστη Μακρή και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, αυτοί που θέλουν να ανταλλάξουν ακίνητα του δήμου με ακίνητα στη Λεστινίτσα, δεν κάνουν το ίδιο και με τα δικά τους ακίνητα;

Τάγκος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ