Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Ήρθε η θάλασσα στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Εύοσμο;»

«Ήρθε η θάλασσα στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Εύοσμο;»

Πληροφορίες, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ζητάει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κορδελιού Ευόσμου, Γιάννης Καμαρινός, σχετικά με το αν είναι αλήθεια ότι ήρθε η θάλασσα στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Εύοσμο χθες Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023.

Ο Γιάννης Καμαρινός ζητάει πληροφορίες μόνο για το αν ήρθε η θάλασσα στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Εύοσμο και δεν ζητάει πληροφορίες για την πλημμύρα στην ίδια οδό, αφού μετά τη θάλασσα ήρθε και η πλημμύρα. Το ζήτημα είναι ότι χθες η μέρα ήταν ηλιόλουστη. Πώς πλημμύρισε η Μεγάλου Αλεξάνδρου; Έσπασε κάποιος αγωγός νερού; Ή μήπως πλημμύρισε από κόσμο.

Ο Γιάννης Καμαρινός προφανώς αντιμετωπίζει σκωπτικά το δημοσίευμα περί λαοθάλασσας στην παρουσίαση της παράταξης της Μαρίας Μανούκα, αλλά παραλείπει το δημοσίευμα για την κοσμοπλημμύρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου στην παρουσίαση του συνδυασμού της Μαρίας Μανούκα, μάλλον όχι γιατί το ξέχασε ή δεν το παρατήρησε αλλά προκειμένου να αφήσει κάτι και στην «Αγκίδα»!!

Περ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ