Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜανούκα και Αλεξανδρίδης στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών

Μανούκα και Αλεξανδρίδης στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών

Είναι γνωστό σε όσους γνωρίζουν τα αυτοδιοικητικά του δήμου Κορδελιού Ευόσμου πως και η παράταξη της Μαρίας Μανούκα και η παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη θέλουν να περάσουν στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών με αντίπαλο το νυν δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό, αφού είναι δεδομένο πως απέναντι σε όποιον κι αν βρεθεί ο δήμαρχος θα χάσει.

Δυστυχώς όμως και για τη Μαρία Μανούκα και για το Λευτέρη Αλεξανδρίδη, η παράταξη Μανδαλιανού δεν πρόκειται να τους κάνει τη χάρη να περάσει στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και θα τους αφήσει να αναμετρηθούν οι δυο τους. Η παράταξη Μανδαλιανού, όσο και να την θέλουν αντίπαλο και ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης και η Μαρία Μανούκα, φαίνεται πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μείνει εκτός του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας της διοίκησης Μανδαλιανού, ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός, πατέρας του δημάρχου και πρώην αντιδήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, παραχώρησε συνέντευξη στην ενημερωτική ιστοσελίδα politic.gr και προσπάθησε να βάλει όσο περισσότερους μπορούσε απέναντι στη διοίκηση του Κλεάνθη Μανδαλιανού φτάνοντας στο σημείο να πει πως θα φορέσει χαλκά στη μύτη και θα κάνει την αρκούδα στην πλατεία δημαρχείου εάν ο Μιλτιάδης Τασούλης κατέλθει τελικά ως υποψήφιος δήμαρχος και προχώρησε ακόμα παραπέρα λέγοντας ότι υπάρχει μια τριμελής επιτροπή για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου στην οποία συμμετέχει και ο Δήμαρχος, αλλά ο Σωτηράκης δεν έχει ανάμειξη, δεν του επιτρέπεται γιατί πλέον είναι πολιτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Τώρα έγινε ο Σωτηράκης πολιτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ; Πριν τι ήταν; Αυτά τα είπε ο κύριος Αλέξανδρος Μανδαλιανός με ευκολία για τον αντιδήμαρχο Κώστα Σωτηράκη που τρεισήμισι χρόνια τρέχει να συμμαζέψει το σκορποχώρι της διοίκησης του δήμου.

Αρκεί άλλη μια τέτοια συνέντευξη του κυρίου Αλέξανδρου Μανδαλιανού για να τρέχει πλέον ο Σωτηράκης όχι προκειμένου να περάσει η παράταξη Μανδαλιανού στο 2ο γύρο, αλλά για να μην πέσει κάτω από την 3η θέση. Ό,τι με κόπο χτίζει ο Σωτηράκης ολόκληρο χρόνο, ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός τα διαλύει σε 34 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ