Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠερίεργη στάση της παράταξης Αλεξανδρίδη απέναντι στο Γιάννη Καμαρινό!

Περίεργη στάση της παράταξης Αλεξανδρίδη απέναντι στο Γιάννη Καμαρινό!

Η στάση απέναντι στο Γιάννη Καμαρινό και στην υποστήριξη που παρείχε στον Λευτέρη Αλεξανδρίδη, κατά τη συγκέντρωση του δεύτερου την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 στο Πολυλειτουργικό Κέντρο του Κορδελιού, είναι πολύ περίεργη.

Στην αρχή έκανε εντύπωση η στάση των αντιπάλων του Λευτέρη Αλεξανδρίδη, οι οποίοι απέκρυψαν τη στήριξη που παρείχε στον κύριο Αλεξανδρίδη ο κύριος Καμαρινός. Όμως το πιο εντυπωσιακό της ιστορίας δεν ήταν αυτό.

Οι υποψήφιοι της παράταξης του Λευτέρη Αλεξανδρίδη δεν ασχολήθηκαν καθόλου με τη στήριξη που τους παρείχε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης. Η «Αγκίδα» αμέσως έγραψε για το γεγονός, γιατί ήταν η πρώτη και η σπουδαιότερη είδηση της συγκέντρωσης του Λευτέρη Αλεξανδρίδη. Καμία κοινοποίηση του γεγονότος από τα μέλη της παράταξης Αλεξανδρίδη στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο facebook, στους οποίους πολλοί γράφουν και το παραμικρό που γίνεται. Η στήριξη του Γιάννη Καμαρινού στην παράταξή τους δεν χώρεσε στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο facebook.

Κατόπιν έρχεται το δελτίο τύπου της παράταξης του κυρίου Αλεξανδρίδη για τη συγκέντρωση με τίτλο «Μήνυμα νίκης έστειλε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης παρουσιάζοντας ακόμη 55 υποψηφίους για το Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου», η οποία έκλεινε με την εξής παράγραφο:

«Τον υποψήφιο δήμαρχο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου κάλεσε στο βήμα ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιάννης Καμαρινός, λέγοντάς του χαρακτηριστικά «Λευτέρη, προχώρα, πάμε για την ανατροπή!».

Κανονική απαξίωση της στήριξης που τους παρείχε ο Γιάννης Καμαρινός. Λίγο έλλειψε να μην αναφέρουν τον Γιάννη Καμαρινό στο δελτίο τύπου, ίσως και να το σκέφτηκαν. Μάλιστα με δεδομένο ότι η παράταξη Αλεξανδρίδη έβγαλε ολόκληρη ανακοίνωση για να υποδεχτεί τον Δημήτρη Χρήστου και την «παράταξή» του, η απαξίωση του Γιάννη Καμαρινού γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Πραγματικά περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Ψ.

Γιάννης Καμαρινός: Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το μέλλον του ταλαίπωρου δήμου μας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ