Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣαν να μην έγινε η συγκέντρωση της παράταξης Αλεξανδρίδη…

Σαν να μην έγινε η συγκέντρωση της παράταξης Αλεξανδρίδη…

Πέρασαν περίπου 27 ώρες από το τέλος της συγκέντρωσης της παράταξης Αλεξανδρίδη. Φυσικά δεν περιμένεις να δεις ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση στην ΕΡΤ ή σε πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικά δίκτυα. Περιμένεις όμως να δεις ρεπορτάζ σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα που ασχολείται πολύ συστηματικά με τα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Περιμένεις να διαβάσεις ένα ρεπορτάζ γι’ αυτήν τη συγκέντρωση στην οποία ο Γιάννης Καμαρινός δήλωσε την υποστήριξή του στον Λευτέρη Αλεξανδρίδη και αυτό από μόνο του είναι μια μεγάλη είδηση για το δήμο Κορδελιού Ευόσμου, για το δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας. Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο στηρίζει τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη.

Μια τόσο σημαντική είδηση περιμένεις να μεταδοθεί και στο τέλος της γραφής, αν νομίζει πως έτσι πρέπει ο ρεπόρτερ, να κάνει κριτική για τη συγκέντρωση, για την επιλογή του κυρίου Καμαρινού, για οτιδήποτε. Όμως η είδηση αυτή καθαυτή δεν μπορεί να προσπεραστεί, δεν μπορεί να «θαφτεί», δεν μπορεί να εξαφανιστεί. Η είδηση πρέπει να μεταδοθεί. Άρθρο γνώμης μπορεί να γράψει ο καθένας, όπως νομίζει. Αλλά η είδηση είναι είδηση.

Δεν είναι δυνατόν η είδηση της επιλογής του Γιάννη Καμαρινού να στηρίξει ως υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη να μην χωράει δίπλα στην είδηση της επιλογής που έκανε να κατέλθει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο τάδε, του οποίου το όνομα ακούνε για πρώτη φορά όσοι ασχολούνται με τα αυτοδιοικητικά.

Ψ.

Γιάννης Καμαρινός: «Λευτέρη Αλεξανδρίδη προχώρα, πάμε για την ανατροπή»
Μήνυμα νίκης έστειλε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ