Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓια μια φορά ακόμα δεν εισακούστηκε ο Γιάννης Καμαρινός από τη διοίκηση...

Για μια φορά ακόμα δεν εισακούστηκε ο Γιάννης Καμαρινός από τη διοίκηση του δήμου

Για μια φορά ακόμα μια πολύ λογική πρόταση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιάννη Καμαρινού, δεν έγινε δεκτή από τη διοίκηση Μανδαλιανού.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Κορδελιού Ευόσμου, η διοίκηση Μανδαλιανού ζήτησε την αναβολή θέματος για τα Μέσα Ατομικής Προστασίας των εργαζομένων του δήμου και την παραπομπή του για την επόμενη εβδομάδα, γιατί ένα μέλος της Επιτροπής ασθενεί και δεν μπορεί να υπογράψει.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης πρότεινε να υπογράψει το αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής, όπως έχει δικαίωμα από το νόμο, προκειμένου να μην καθυστερήσει θέμα που αφορά τα μέσα ατομικής προστασίας των εργαζομένων του δήμου. Η διοίκηση Μανδαλιανού όμως για άλλη μια φορά αγνόησε μια πολύ λογική πρόταση του Γιάννη Καμαρινού.

Ο τρόπος που η διοίκηση Μανδαλιανού αντιδρά στις πολύ λογικές προτάσεις του κυρίου Καμαρινού, καθιστά ανεδαφική οποιαδήποτε συζήτηση ή διάδοση σχετικά με την περίπτωση προσχώρησης στην παράταξη Μανδαλιανού μελών της ομάδας Ανδρεάδη, που είναι μέλη της παράταξης Καμαρινού. Είναι προφανές πως οι διαδόσεις αυτές έχουν την ίδια αξία με τις διαδόσεις πως ο Βασίλης Ανδρεάδης θα προσχωρούσε στην παράταξη Μανδαλιανού.

Γ. Χαρ.

Η ομάδα Ανδρεάδη σίγουρα δεν θα προσχωρήσει στην παράταξη Μανδαλιανού
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ