Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔημόσιο συγνώμη στον Αλέξανδρο Μανδαλιανό

Δημόσιο συγνώμη στον Αλέξανδρο Μανδαλιανό

Δημοσίως συγνώμη ζήτησε συμπολίτης μας από τον πρώην αντιδήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου Αλέξανδρο Μανδαλιανό για σχόλιο που έκανε σε βάρος του στη σελίδα της ενημερωτικής ιστοσελίδας politic.gr στο facebook και συγκεκριμένα κάτω από την κοινοποίηση του άρθρου με τίτλο «Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Τα ρέστα του παίζει ο πατέρας του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού».

Ο συμπολίτης μας δηλώνει με νέο σχόλιό του, στο ίδιο σημείο που έκανε το σχόλιο σε βάρος του Αλέξανδρου Μανδαλιανού, πως προέβη στην αρνητική κριτική εκ παραδρομής και από λάθος πληροφορίες που είχε για το πρόσωπο του πατέρα του δημάρχου και ενώ δεν τον γνώριζε προσωπικά. Ο συμπολίτης μας συνεχίζει γράφοντας πως συναντήθηκε με τον κύριο Μανδαλιανό και διαπίστωσε πως είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος που αγωνιά για το δήμο και που δεν έχει καμία σχέση με τις λανθασμένες πληροφορίες που είχε γι’ αυτόν. Τέλος, ο συμπολίτης μας ολοκληρώνει την παρέμβασή του ζητώντας δημοσίως συγνώμη από τον Αλέξανδρο Μανδαλιανό και δηλώνοντας ότι αποσύρει το αρνητικό σχόλιο που έκανε απερίσκεπτα αλλά χωρίς δόλο.

Καλά είναι λοιπόν, με βάση τα όσα γράφει ο συμπολίτης μας, η κριτική σε δημόσια πρόσωπα να είναι πολιτική και να γίνεται για γεγονότα και για πρακτικές τους που γνωρίζουμε και όχι για όσα μας είπε ο «φίλος μας ο ψεύτης». Δυστυχώς τέτοιου είδους σχόλια γίνονται με ευκολία από αρκετούς στο facebook εναντίον οποιουδήποτε. Ο συγκεκριμένος συμπολίτης μας, προς τιμήν του, παραδέχθηκε το λάθος του. Η δυνατότητα που δίνουν τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης στον καθένα να έχει πρόσβαση στο δημόσιο λόγο, δεν θα πρέπει να μετατρέπεται σε ευκαιρία για πέταγμα λάσπης στον ανεμιστήρα. Η δημόσια κριτική, από όποιον κι αν γίνεται, πρέπει να γίνεται επί πραγματικών γεγονότων και να είναι τεκμηριωμένη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ