Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚοροϊδία με το κιλό για το 24ο Δημοτικό από τη διοίκηση Μανδαλιανού

Κοροϊδία με το κιλό για το 24ο Δημοτικό από τη διοίκηση Μανδαλιανού

Το παρακάτω σχόλιο έκανε η Φανή Μπαλάτογλου, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού Ευόσμου, στο άρθρο της «Αγκίδας» με τίτλο «24ο Δημοτικό: Τα προβλήματα που αναφέρθηκαν φταίνε ή η εμμονή;»:

«Ακόμα και αν είναι έτοιμο το σχολείο σε 2-3 μήνες, η δημοτική αρχή θεωρεί καλύτερο να μπούμε από τη νέα σχολική χρονιά “για να το οργανώσουμε καλύτερα” όπως είπε ο αντιδήμαρχος Παιδείας στη συνάντηση με τον Σύλλογο Γονέων του 24ου.

Δυστυχώς, όσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν ότι πιέζουν να παραδοθεί το κτίριο, η όλη εξέλιξη των γεγονότων άλλα δείχνει. Το σχολείο είναι έτοιμο σχεδόν από την αρχή της σχολικής χρονιάς και τώρα ανακαλύφθηκαν τα προβλήματα κατασκευής, και τώρα αποφάσισαν να κάνουν έργα περιμετρικά του κτιρίου τα οποία είναι απαραίτητα για την ασφάλεια των μαθητών. Τα έργα αυτά έπρεπε να γίνονται παράλληλα με τις εργασίες ανέγερσης του σχολείου και να έχουν τελειώσει μέχρι την παράδοσή του.

Επομένως, αυτή η τεράστια καθυστέρηση τι μπορεί να φανερώνει; Παντελή έλλειψη οργάνωσης των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου; Πλήρη αδιαφορία; Ή μήπως όλα αυτά γίνονται επίτηδες για να κερδίσουν χρόνο μήπως και καταφέρουν το υπουργείο να βάλει πλάτη στην εμμονική πρόθεσή τους να πετάξουν έξω από το σχολείο τους τούς μαθητές του 19ου δημοτικού και να τους στοιβάξουν στο νέο κτίριο μαζί με το 24ο;

Τείνουμε να πιστέψουμε ότι όσο αυτή η δημοτική αρχή βρίσκεται στην εξουσία, οι μαθητές του 24ου δεν πρόκειται να χαρούν το σχολείο τους. Θα το κοιτούν μόνο απ’ έξω».

Το νέο χρόνο λοιπόν η λειτουργία του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου μετά την από μήνα σε μήνα λειτουργία που έταζαν οι κύριοι Σταυρίδης και Μανδαλιανός; Ντροπή. Μόνο αυτό μπορεί κανείς να πει. Ντροπή για την κοροϊδία με το κιλό από τη διοίκηση Μανδαλιανού των μαθητών, των γονιών, των δασκάλων του 24ου Δημοτικού Σχολείου και ολόκληρης της κοινωνίας του δήμου. Ντροπή.

Κιμ. Ο.

Η διοίκηση Μανδαλιανού στο χρονοντούλαπο της ιστορίας για να λειτουργήσει το 24ο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ