Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣίγουρα θα δούμε κι αυτό στην πορεία προς τις δημοτικές εκλογές…

Σίγουρα θα δούμε κι αυτό στην πορεία προς τις δημοτικές εκλογές…

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας. Σήμερα έχουμε μαζί μας τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Κορδελιού Ευόσμου που είναι ο καλυτερότερος, ο σοφότερος και ο εξυπνότερος».

«Κύριε τάδε μας, μπορείτε σας παρακαλώ να μας πείτε τι ωραία και σπουδαία αντιμετωπίσατε το τάδε ζήτημα και πόσο μαεστρικά προσεγγίσατε το δείνα ζήτημα σκορπώντας το φως σ’ έναν κατασκότεινο δήμο;»

«Κύριε αποτέτοιε μας, μην στεναχωριέστε που συλλαβίζατε, χάνατε τα λόγια σας και δεν ξέρατε που πατάτε και που βρίσκεστε. Αν εξαιρέσουμε όλα τα παραπάνω, τα πήγατε μια χαρά. Άλλωστε οι αγαπητοί μας τηλεθεατές πρέπει να γνωρίζουν πως πρώτη φορά μιλάτε μπροστά σε κάμερα και είναι δικαιολογημένο να έχετε όχι μόνο τρακ αλλά και τρουκ»!

Τα παραπάνω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τα ζήσαμε μέχρι τώρα. Βέβαια παραπάνω παρουσιάζονται κωμικά, αλλά θα μπορούσαν να παρουσιαστούν ακόμα πιο κωμικά με βάση τις εικόνες που είδαμε και τις κουβέντες που ακούσαμε. Το μόνο που δεν ακούσαμε και είναι πιθανό να ακούσουμε στην πορεία προς τις δημοτικές εκλογές είναι το παρακάτω:

«Αγαπητοί τηλεθεατές καλησπέρα σας. Σήμερα θα είχαμε μαζί μας τον τάδε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Κορδελιού Ευόσμου, αλλά του έτυχε κάτι πολύ σοβαρό. Μην ανησυχείτε όμως γιατί θα σας πω εγώ αυτά που θα έλεγε, αφού γνωρίζω καλά το έργο και τις απόψεις του».

Για γέλια και για κλάματα…

Θεόφραστος Ασκλήπης

Τι ωραία που παίζεις Κωστάκη…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ