Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Σκακιστικός Σύλλογος Κορδελιού Ευόσμου έκοψε τη βασιλόπιτα για το 2023

Ο Σκακιστικός Σύλλογος Κορδελιού Ευόσμου έκοψε τη βασιλόπιτα για το 2023

Την παρακάτω ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook έκανε ο Σκακιστικός Σύλλογος δήμου Κορδελιού Ευόσμου σχετικά με την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας για το 2023:

«Ευχαριστούμε όλους τους γονείς και φίλους του Συλλόγου μας που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας για το 2023. Μέσα σε μια όμορφη και γιορτινή ατμόσφαιρα τα παιδιά έπαιξαν σκάκι, έγινε ενημέρωση από το Δ.Σ. για τη λειτουργία του συλλόγου και τα τουρνουά που έρχονται, ενώ δεκαοκτώ τυχεροί/ες κέρδισαν δώρα (με τη διαδικασία της κλήρωσης). Το φλουρί έπεσε στο τρίτο τμήμα των προχωρημένων του κ. Γιώργου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Kleanthis Mandalianos  καθώς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής κ. Avgerinos-Spiros Giakoustidis.

Την ίδια ώρα και λίγα μέτρα πιο πέρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και με την υποστήριξη του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, εξελισσόταν το Διαδικτυακό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλεων με τη συμμετοχή της χώρας μας και Ελλήνων/ίδων παικτών/τριών από τη Θεσσαλονίκη και την Εθνική Ομάδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ