Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Κανένα δημόσιο πρόσωπο που παράγει έργο δεν πρέπει να ανησυχεί»

«Κανένα δημόσιο πρόσωπο που παράγει έργο δεν πρέπει να ανησυχεί»

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook ο Γιώργος Αντίνου τη δημοσίευση από την «Αγκίδα» της ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook του Ισαάκ Ξανθόπουλου, Γενικού Γραμματέα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, με τίτλο «Δίκαιες και διαφανείς δημοτικές εκλογές;»:

«Επειδή βλέπω ότι ορισμένοι ανησυχούν για το αν οι δημοτικές εκλογές διεξάγονται με δίκαιες και διαφανείς διαδικασίες, υπενθυμίζω πως κάθε εκλογική αναμέτρηση είναι μια γιορτή της Δημοκρατίας.

Γιατί με την ψήφο τους οι πολίτες δίνουν απαντήσεις στα ζητήματα που τους αφορούν, επιλέγοντας τα πρόσωπα και τις πολιτικές που τους εκφράζουν καλύτερα. Κρίνουν, συγκρίνουν και αποφασίζουν ποιοι μπορούν να υπηρετήσουν το κοινό καλό βάσει των προγραμματικών τους θέσεων.

Γιατί, όπως έχει δείξει πολλές φορές η ιστορία, το κριτήριο του κόσμου είναι το συνολικό αποτύπωμα μιας θητείας και όχι η αποσπασματική περίοδος ενός (προεκλογικού) μήνα. Σε τελική ανάλυση κανένα δημόσιο πρόσωπο που παράγει έργο δεν πρέπει να ανησυχεί. Εκτός, αν αναζητά βολικές δικαιολογίες….»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ