Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Σουλαϊκός συνδυασμός της Μαρίας Μανούκα…

Ο Σουλαϊκός συνδυασμός της Μαρίας Μανούκα…

Περίεργα και αντιφατικά πράγματα γράφονται και ακούγονται στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Σουλαϊκός συνδυασμός αυτός της Μαρίας Μανούκα, επειδή τον στηρίζει ο τέως δήμαρχος Πέτρος Σούλας, ο οποίος επισήμως δεν έχει κάνει ακόμη τέτοια δήλωση. Στην παράταξη της Μαρίας Μανούκα συμμετέχουν δύο εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη του Πέτρου Σούλα, η παράταξη χαρακτηρίζεται Σουλαϊκή και δεν περνάει στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Στην παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη συμμετέχουν τρεις εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Πέτρου Σούλα και ένας που εξελέγη στις τελευταίες δημοτικές εκλογές αλλά παραιτήθηκε. Ο συνδυασμός του Λευτέρη Αλεξανδρίδη δεν χαρακτηρίζεται Σουλαϊκός και περνάει στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Η επισκίαση του ψηφοδελτίου της Μαρίας Μανούκα από στελέχη του κυρίου Σούλα, δεν της αφήνουν ελπίδες για ένα αξιοπρεπές εκλογικό αποτέλεσμα γι’ αυτό και δεν θα περάσει στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, αλλά θα περάσει το ψηφοδέλτιο του Λευτέρη Αλεξανδρίδη, λέει! Περίεργα πράγματα. Οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι του Σούλα που είναι με τη Μανούκα ρίχνουν βαριά σκιά στο ψηφοδέλτιό της, ενώ οι τρεις που είναι με τον Αλεξανδρίδη ρίχνουν ελαφριά σκιά στο ψηφοδέλτιό του; Γιατί; Είναι αλαφροΐσκιωτοι;

Περίεργα και αντιφατικά πράγματα ακούγονται και γράφονται στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Η αλήθεια με το κεφάλι προς τα κάτω ή κομμένη και ραμμένη κατά πως συμφέρει τον καθένα και τα φαινόμενα αυτά φαίνεται πως θα οξυνθούν στην πορεία προς τις δημοτικές εκλογές.

Χ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ