Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΆμεση παράδοση πάρκινγκ, ΚΕΠ και 24ου Δημοτικού Σχολείου…

Άμεση παράδοση πάρκινγκ, ΚΕΠ και 24ου Δημοτικού Σχολείου…

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα παραδοθούν το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας στο Κορδελιό, το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Νέας Πολιτείας Ευόσμου και το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου.

Και τα τρία έργα θα ήταν ήδη σε χρήση, αλλά η διοίκηση Μανδαλιανού περίμενε ώστε να τα παρουσιάσει με τον τρόπο που αρμόζει σε τόσο μεγάλα και σπουδαία έργα. Δεν είναι δυνατόν τρία τόσο σημαντικά έργα για τους κατοίκους του δήμου να παρουσιαστούν σε μία ιστοσελίδα χαμηλής αισθητικής.

Σήμερα τα ξημερώματα, για πρώτη φορά με διοίκηση Μανδαλιανού, φούσκωσαν τα στήθη μας από περηφάνια. Ήταν τόση η χαρά μας που, παρά τη βροχή, βγήκαμε στα μπαλκόνια και τραγουδούσαμε μαζί με τους γείτονες «όλη δόξα όλη χάρη»! Πραγματικά όλη δόξα όλη χάρη άγια μέρα ξημέρωσε καθώς η ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου εκσυγχρονίστηκε και πλέον μπορεί να παρουσιάσει τα μεγάλα έργα.

Η προηγούμενη ιστοσελίδα ήταν κατάλληλη για να παρουσιάζει μόνο ασφαλτοστρώσεις. Τώρα η νέα ιστοσελίδα είναι έτοιμη να παρουσιάσει το πάρκινγκ, το ΚΕΠ, το 24ο Δημοτικό Σχολείο, το 25ο Δημοτικό Σχολείο, το στάδιο, το κολυμβητήριο, ακόμα και τις πράσινες διαδρομές με τα πράσινα άλογα.

Η νέα ιστοσελίδα του δήμου, που αντικρύσαμε το πρωί αυτής της βροχερής ημέρας, σταμάτησε τη βροχή, έδιωξε τα σύννεφα και έκανε έναν τεράστιο λαμπερό ήλιο να ανατείλει πάνω από το δήμο και μέσα στις καρδιές μας. Η νέα ιστοσελίδα του δήμου ήταν μια ηχηρή απάντηση σε όσους έλεγαν πως τα μόνα έργα της διοίκησης Μανδαλιανού ήταν οι ασφαλτοστρώσεις και τα γενέθλιά τους!

Η νέα ιστοσελίδα του δήμου ας είναι ο θεμέλιος λίθος πάνω στον οποίο η διοίκηση Μανδαλιανού θα στηρίξει τη μετατροπή του δήμου Κορδελιού Ευόσμου σε Μονακό.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ