Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΞεκινούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Δενδροποτάμου

Ξεκινούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Δενδροποτάμου

Από το Τμήμα Οδοποιίας – Συγκοινωνιών, Κυκλοφορίας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου ανακοινώνεται ότι ξεκινούν τη  Δευτέρα 23 Ιανουαρίου και συνεχίζονται την Τρίτη 24 Ιανουαρίου, κατά τις ώρες 07:00π.μ. έως τις 19:00μ.μ., οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Λεωφόρο Δενδροποτάμου, και συγκεκριμένα από τη διασταύρωσή της με την οδό Καραολή & Δημητρίου έως τη διασταύρωση με την οδό 28ης Οκτωβρίου, στη Δημοτική  Ενότητα Ευόσμου.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου “Ασφαλτοστρώσεις οδών Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου”  και κατά τη διάρκειά τους θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες ωστόσο αφορούν μόνο την κατάληψη του οδοστρώματος.

Συγκεκριμένα:
(1) Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα γίνεται αποκλεισμός μίας λωρίδας κυκλοφορίας και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος με τη βοήθεια σημαιοφόρων.
(2) Σε λειτουργία θα είναι οι διασταυρώσεις της Λεωφόρου Δενδροποτάμου με την οδό Καραολή & Δημητρίου & την οδό 28ης Οκτωβρίου. Επίσης ανοιχτή θα παραμείνει η έξοδος της οδού Ζαΐμη, ενώ όλα οι υπόλοιποι οδοί που εκβάλλουν στη Λεωφόρο Δενδροποτάμου θα μετατραπούν σε αδιέξοδα.
(3) Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό  Δενδροποτάμου κατά μήκος της ζώνης των εργασιών.
(4)  Δεν θα γίνει εκτροπή των λεωφορειακών γραμμών που διέρχονται από την οδό και τα λεωφορεία θα εκτελούν όλες τις στάσεις που βρίσκονται στις διαδρομές τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ