Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαιρός να ευχαριστήσει τον κύριο Σταυρίδη και η Φανή Μπαλάτογλου

Καιρός να ευχαριστήσει τον κύριο Σταυρίδη και η Φανή Μπαλάτογλου

Καθώς πήρε το μάτι μας στο facebook μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου να ευχαριστεί τον κύριο Σταυρίδη γιατί συναντήθηκε μαζί τους για να συζητήσουν για την ανέγερση του νέου σχολείου, σκεφτόμαστε πως είναι καιρός και η Φανή Μπαλάτογλου, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, να ευχαριστήσει τον κύριο Σταυρίδη.

Μετά από ημερομηνίες επί ημερομηνιών για τη δημοπράτηση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, αφού πρώτα κινδύνεψε να χαθεί η χρηματοδότηση, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου ευχαριστεί τον αντιδήμαρχο Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου γιατί συναντήθηκε μαζί τους για να συζητήσουν για την ανέγερση του σχολείου, που η διοίκηση του δήμου λέει πως θα αρχίσει το Μάρτιο. Τον ευχαριστεί επειδή έκανε τη δουλειά του, που ως αντιδήμαρχος Παιδείας είναι να συναντά και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.

Μάλλον ήρθε η ώρα για να ευχαριστήσει τον κύριο Σταυρίδη προκαταβολικά και η κυρία Μπαλάτογλου για τη συνάντηση που θα κάνουν προκειμένου να τους ενημερώσει για την παράδοση του νεοανεγερθέντος κτηρίου του πολύπαθου 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου που οπωσδήποτε κάποτε θα παραδοθεί, αν όχι την επόμενη εβδομάδα, τη μεθεπόμενη κι αν όχι τον επόμενο μήνα τον μεθεπόμενο κ.ο.κ.

Είναι σίγουρο πως η Φανή Μπαλάτογλου δεν θα κάνει κάτι τέτοιο, αλλά ζούμε πραγματικά απίστευτες στιγμές.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ