Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΈτσι έκανε την πρόταση υποψηφιότητας στον Σταύρο Φωτιάδη ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης

Έτσι έκανε την πρόταση υποψηφιότητας στον Σταύρο Φωτιάδη ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν τα Χριστούγεννα ο τραγουδιστής Σταύρος Φωτιάδης στον Αλέξανδρο Φερραίο στη EURO τηλεόραση αναφέρθηκε στην υποψηφιότητά του στις δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του Λευτέρη Αλεξανδρίδη.

Ο κύριος Φωτιάδης είπε πως γνώριζε ως πελάτες τον κύριο Αλεξανδρίδη και τα αδέλφια του από πιο παλιά στα μαγαζιά που δούλευε και ότι τον Οκτώβριο ή Νοέμβριο του 2021, κατά την ώρα της διασκέδασης, του είχε κάνει την πρόταση την οποία ο ίδιος εξέλαβε ως πλάκα. «Μαζί σου όπου γουστάρεις», ήταν η απάντησή του στον Λευτέρη Αλεξανδρίδη.

Ο κύριος Φωτιάδης συνέχισε λέγοντας πως τον Σεπτέμβριο του 2022 ο κύριος Αλεξανδρίδης τον επισκέφτηκε ξανά στο μαγαζί και του επανέλαβε την πρόταση. Η απάντησή του ήταν πως εάν μπει σ’ αυτή τη διαδικασία δεν θα το κάνει για να βάλει απλά το όνομά του στο ψηφοδέλτιο αλλά για να δουλέψει γι’ αυτό και ζήτησε να αναλάβει ευθύνες.

Ο Σταύρος Φωτιάδης εξήρε την προσφορά του Λευτέρη Αλεξανδρίδη ως δημοτικού συμβούλου και αναφέρθηκε στο ότι ο υποψήφιος δήμαρχος είναι πετυχημένος επαγγελματίας. «Όταν είσαι σε κάτι πετυχημένος δεν νομίζω ότι αν αγαπάς κάτι ακόμα δεν μπορείς να το πετύχεις», τόνισε ο Σταύρος Φωτιάδης. Βέβαια, ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου έχει αυτή τη στιγμή στο τιμόνι του έναν άνθρωπο που ήταν και είναι ένας πολύ πετυχημένος επιστήμονας ιατρός, οπότε δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: Είτε ο κύριος Μανδαλιανός είναι και επιτυχημένος δήμαρχος οπότε δεν χρειάζεται να τον αλλάξουμε είτε, αν δεν είναι πετυχημένος δήμαρχος, δεν αγαπάει την τοπική αυτοδιοίκηση.

Στην επισήμανση του δημοσιογράφου που είπε αναφερόμενος στον Λευτέρη Αλεξανδρίδη «Σας έδωσε μια υπόσχεση, απ’ ό,τι καταλαβαίνω για να σας πάρει», ο κύριος Φωτιάδης απάντησε:

«Η υπόσχεση δεν είναι για να με πάρει. Η υπόσχεση είναι λόγος ανδρικός και λέμε μέσα…».

Υποθέτει κανείς πως και οι υπόλοιποι άνδρες υποψήφιοι δήμαρχοι δίνουν ανδρικό λόγο στους υποψηφίους τους και στους ψηφοφόρους τους. Η γυναίκα υποψήφια δήμαρχος δίνει γυναικείο λόγο. Δεν έχει σημασία εάν ο λόγος είναι ανδρικός ή γυναικείος. Έχει σημασία εάν ο λόγος είναι ειλικρινής είτε αυτόν τον δίνει άνδρας είτε αυτόν τον δίνει γυναίκα.

Παρακάτω ο Σταύρος Φωτιάδης επισήμανε πως η τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι πολιτική γιατί στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχουμε να κάνουμε με κόμματα. Μάθαμε, λοιπόν, πως πολιτική είναι μόνο οτιδήποτε στο οποίο εμπλέκονται κόμματα, οπότε στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν ασκείται πολιτική. Βέβαια στο τέλος της συνέντευξης ο δημοσιογράφος είπε πως πολιτική είναι και η τοπική αυτοδιοίκηση και μας μπέρδεψε.

Ο κύριος Φωτιάδης αναφέρθηκε και στα στελέχη της παράταξης Αλεξανδρίδη λέγοντας πως έχει πάρα πολύ αξιόλογους ανθρώπους και της παλιότερης γενιάς και της νεότερης. Προφανώς μιλώντας για την παλιότερη γενιά αναφερόταν και στους εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους που έχει η παράταξη και μάλλον τους εκτίμησε ως αξιόλογους εξαιτίας και της στάσης που κράτησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο και σ’ αυτήν τη θητεία.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ