Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαλή η κίνηση στην αγορά τα Χριστούγεννα με την παρέμβαση του Εμπορικού...

Καλή η κίνηση στην αγορά τα Χριστούγεννα με την παρέμβαση του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού

Η «Αγκίδα» μίλησε με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού, Κώστα Βασιλειάδη, και του ζήτησε να αποτιμήσει την κίνηση στην αγορά του δήμου κατά την εορταστική περίοδο.

«Η αγορά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο δήμο μας πήγε καλά, μιας και φαίνεται από τα δειγματοληπτικά στοιχεία ότι είχαμε αύξηση περίπου 10% του τζίρου σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Παρ’ όλη όμως τη γενική καλή εικόνα, σε κάποιους κλάδους, όπως η εστίαση,  η κατάσταση δεν πάει καθόλου καλά και  περιμένουμε πολλά λουκέτα και στην περιοχή μας μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου», ήταν η απάντηση του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου.

Κληθείς ο κύριος Βασιλειάδης να σχολιάσει το πώς επηρέασαν οι δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου την άνοδο της αγοράς, απάντησε πως υπήρξαν πάρα πολύ καλές κριτικές και πολύ θετικές εντυπώσεις τόσο από τους καταναλωτές όσο και από τους επαγγελματίες.  Ο Κώστας Βασιλειάδης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη φωταγώγηση της οδού Αντώνη Τρίτση στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου που έγινε αποκλειστικά από τον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου Κορδελιού και αντιμετωπίστηκε πολύ θετικά.

Στην ερώτηση σχετικά με τη συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου με το Σύλλογο Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή» για την αναβίωση του εθιμικού δρώμενου των Μωμόγερων, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου τόνισε τα εξής: «Ήταν μια πολύ ωραία παρέμβαση στην αγορά. Η συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου με το Σύλλογο Ποντίων Ευόσμου για την αναβίωση του δρώμενου θα πρέπει να  παγιωθεί μιας και φάνηκε η θετική επίδραση του συγκεκριμένου δρώμενου στην ψυχολογία επαγγελματιών και καταναλωτών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ