Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓ. Καμαρινός: Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένος αν ήταν σωστή η απόφασή μου...

Γ. Καμαρινός: Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένος αν ήταν σωστή η απόφασή μου να μην κατέλθω

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κορδελιού Ευόσμου, Γιάννης Καμαρινός, μιλώντας στην ενημερωτική ιστοσελίδα «politic.gr» και απαντώντας στην ερώτηση σχετικά με τις υποψηφιότητες για τις δημοτικές εκλογές απάντησε πως ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν αντέχει άλλους πειραματισμούς.

«Πέντε χρόνια απραξίας, τρία χρόνια με την πανδημία και προβλήματα πολλά, άλλοι πειραματισμοί δεν χωράνε. Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένος αν ήταν σωστή η απόφασή μου να μην κατέλθω, όχι σαν σωτήρας, αλλά σαν λίγο πιο έμπειρος από κάποιους ανθρώπους με ένα πολύ καλό team το οποίο είχαμε στη δημοτική μας ομάδα, στο ψηφοδέλτιό μας, θα μπορούσαμε να διοικήσουμε κάπως καλύτερα», υπογράμμισε ο Γιάννης Καμαρινός.

Είναι προφανές πως ο Γιάννης Καμαρινός μιλώντας για πέντε χρόνια απραξίας αναφερόταν στη διοίκηση του Πέτρου Σούλα και ακόμα πιο προφανές ότι μιλώντας για τα τρία χρόνια με πανδημία αναφερόταν στη διοίκηση του Κλεάνθη Μανδαλιανού. Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης για πρώτη φορά δημοσίως δήλωσε πως είναι πάρα πολύ προβληματισμένος για το αν ήταν σωστή η απόφασή του να μην κατέλθει στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος. Ίσως αυτή η κουβέντα του κυρίου Καμαρινού να φανερώνει πως μπορεί να δρομολογηθούν εξελίξεις.

Τα. Σ.

Ο Γιάννης Καμαρινός προβληματισμένος ακόμα και για την υποψηφιότητα του Βασίλη Ανδρεάδη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ