Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΦανατικοί ψηφοφόροι της παράταξης Μανδαλιανού την κρατάνε στην πρώτη θέση

Φανατικοί ψηφοφόροι της παράταξης Μανδαλιανού την κρατάνε στην πρώτη θέση

Φήμες λένε πως η παράταξη του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού, με βάση αδημοσίευτες δημοσκοπήσεις, κρατάει την πρωτιά στην κούρσα των δημοτικών εκλογών.

Υπάρχουν κάποιοι κακεντρεχείς που αμφιβάλουν για την πρωτιά της παράταξης Μανδαλιανού και αναρωτιούνται ποιοι δημότες συνεχίζουν να τη στηρίζουν και να είναι διατεθειμένοι να την ψηφίσουν ώστε να συνεχίσει να διοικεί το δήμο.

Υπάρχουν πολλοί φανατικοί ψηφοφόροι της διοίκησης Μανδαλιανού που την κρατάνε στην πρώτη θέση. Πρώτοι όμως απ’ όλους είναι οι γονείς των παιδιών της προσχολικής αγωγής που φοιτούν στις 16 προκάτ αίθουσες.

Οι συγκεκριμένοι γονείς πίνουν νερό στο όνομα του δημάρχου και της διοίκησής του, επειδή η διοίκηση Μανδαλιανού κατάφερε να μην απορροφήσει το 1 εκατομμύριο ευρώ από τα 2 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε το κράτος, ώστε οι υποδομές και οι αύλιοι χώροι να είναι σε κατάσταση που να μην εγκυμονούνται κίνδυνοι για την ασφάλεια των μαθητών.

Τους γονείς των παιδιών που φοιτούν στα 16 προκάτ της προσχολικής αγωγής συναγωνίζονται σε φανατική υποστήριξη της διοίκησης Μανδαλιανού οι γονείς του 19ου και του 24ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου, επειδή η διοίκηση του δήμου κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να στοιβάξει τα παιδιά τους σαν σαρδέλες σε ένα κτήριο.

Κώστας Καρακώστας

Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν μπορεί να απορροφήσει κονδύλια που της δίνει η πολιτεία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ