Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑν μπορούσαν δεν θα καλούσαν ούτε την αντιπολίτευση στις συνεδριάσεις

Αν μπορούσαν δεν θα καλούσαν ούτε την αντιπολίτευση στις συνεδριάσεις

Η διαδικτυακή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 28ης Δεκεμβρίου 2022 ήταν απαίσια. Τις περισσότερες φορές δεν ακουγόταν ήχος.

Σύμφωνα με αυτά που έλεγε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν δεν ακούγεται ήχος από τα μικρόφωνα δεν υπάρχει καταγραφή στα πρακτικά. Εάν ισχύει αυτό, πέραν του ότι δεν μπορούν όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση, δεν υπάρχει επίσης καταγραφή για τα πρακτικά. Δηλαδή, τι λογής πρακτικά θα υπάρχουν από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση;

Οι μόνοι που ακούγονταν πεντακάθαρα ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ο δήμαρχος. Όσοι πολίτες επέλεξαν να συνεχίσουν να βλέπουν αυτήν την κάκιστη διαδικτυακή μετάδοση, ουσιαστικά έβλεπαν μονολόγους του προέδρου και του δημάρχου.

Οι περισσότεροι από τους πολίτες που θέλησαν να δουν τη διαδικτυακή μετάδοση της συγκεκριμένης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου δεν πρόκειται να ξαναπροσπαθήσουν να δούνε καμιά συνεδρίαση. Η διοίκηση του δήμου δίνει την εντύπωση πως αν μπορούσε δεν θα καλούσε ούτε την αντιπολίτευση στις συνεδριάσεις.

Δημ. Θ.

Ούτε τη μετάδοση των συνεδριάσεων δεν μπορεί να διασφαλίσει η διοίκηση Μανδαλιανού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ