Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΘέλουν να βγάλουν τα μάτια της διοίκησης Μανδαλιανού…

Θέλουν να βγάλουν τα μάτια της διοίκησης Μανδαλιανού…

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 28ης Δεκεμβρίου 2022, ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός είπε πως όσοι ασκούν κριτική στη διοίκησή του δεν το κάνουν με διάθεση συνεργασίας, αλλά γιατί θέλουν να βγάλουν τα μάτια της διοίκησης.

Ο κύριος δήμαρχος πιστεύει ότι με τέτοιες κορώνες και κατηγορίες σε βάρος της αντιπολίτευσης θα ξεχάσουμε πως αν δεν ήταν όλοι αυτοί τους οποίους κατηγορεί πως θέλουν να βγάλουν τα μάτια της διοίκησης, σήμερα το ΘΕΠΑΝ δεν θα ανήκε στο δήμο και επιπλέον ο δήμος θα πλήρωνε ενοίκιο για τα κτήρια που ο ίδιος έχτισε στο συγκεκριμένο χώρο, ο δήμος θα πλήρωνε 12.000 ευρώ ετήσιο ενοίκιο για τα γήπεδα στο στρατόπεδο Παπακυριαζή τα οποία τελικά πήρε δωρεάν, οι σχολικές καθαρίστριες δεν θα είχαν προσληφθεί με πλήρες ωράριο, οι οικοδομικές άδειες θα συνέχισαν να μη δίνονται με την αυθαίρετη επίκληση της οδηγίας SEVESO, οι μαθητές του 24ου και του 19ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου θα είχαν στοιβαχτεί στο νεοανεγερθέν κτήριο του 24ου.

Μακάρι ο δήμαρχος και η διοίκησή του να άκουγαν όλους αυτούς που κατηγορεί πως δεν ασκούν κριτική στη διοίκησή του με διάθεση συνεργασίας αλλά για να της βγάλουν τα μάτια, γιατί τότε θα είχε ανοίξει το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας του Κορδελιού, θα είχε λειτουργήσει το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας του Ευόσμου, θα είχαν κατασκευαστεί κόμβοι στην οδό 25ης Μαρτίου για να σταματήσουν τα τροχαία ατυχήματα, θα είχε φωταγωγηθεί η οδός Τρίτση, θα είχε αναπλαστεί η οδός Ακαδήμου, δεν θα είχε διαλυθεί η φιλαρμονική και πολλά ακόμα.

Το πρόβλημα δεν είναι από ποια σκοπιά η αντιπολίτευση ασκεί κριτική στη διοίκηση Μανδαλιανού, γιατί ο τρόπος της αντιπολίτευσης είναι προς όφελος του δήμου. Το πρόβλημα είναι ότι η διοίκηση Μανδαλιανού ακούει την αντιπολίτευση, όταν την ακούει, με το στανιό και συνήθως δεν την ακούει καθόλου. Το πρόβλημα δεν είναι εάν η αντιπολίτευση προσπαθεί να βγάλει τα μάτια της διοίκησης, πράγμα που δεν συμβαίνει. Το πρόβλημα είναι πως η διοίκηση Μανδαλιανού προσπαθεί να βγάλει τα μάτια του δήμου.

Κιμ. Ο.

Η κυρία Μανούκα δεν είπε τις μπαρούφες που της καταλογίζει ο κύριος Μανδαλιανός
Τα θέματα που «σηκώνει» η αντιπολίτευση για να κάνει σαματά με το παραμικρό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ