Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΘα πληρώνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι που απουσιάζουν από τις συνεδριάσεις…

Θα πληρώνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι που απουσιάζουν από τις συνεδριάσεις…

38,90 ευρώ θα παίρνει ο κάθε δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου ως αποζημίωση για τη συμμετοχή του σε κάθε συνεδρίαση.

Αυτοί όμως που θα απουσιάζουν από τις συνεδριάσεις θα χρεώνονται με 38,90 ευρώ. Μάλιστα ενώ η αποζημίωση δεν θα ισχύσει αναδρομικά από την αρχή της παρούσας θητείας, οι δημοτικοί σύμβουλοι θα κληθούν να πληρώσουν αναδρομικά για τις απουσίες τους από την αρχή της παρούσας θητείας.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Κορδελιού Ευόσμου θα πρέπει να πολλαπλασιάσουν τις απουσίες τους με τα 38,90 ευρώ και να ετοιμάζονται να τα πληρώσουν άμεσα στο ταμείο του δήμου, γιατί αλλιώς το χρέος τους θα βεβαιωθεί στην εφορία αφού πρώτα επιβληθούν σ’ αυτό προσαυξήσεις.

Κώστας Καρακώστας

ΥΓ1. Το παραπάνω κείμενο είναι σκωπτικό και χωρίς καμία διάθεση να έρθει ταμπλάς στους δημοτικούς συμβούλους του δήμου που μονίμως απουσιάζουν από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΥΓ2. Το παραπάνω κείμενο είναι εμπνευσμένο από παλιότερο σχόλιο του Άρη Μπιτσώρη που είχε γράψει για τους δημοτικούς συμβούλους: «Μήπως όταν απουσιάζουν να χρωστάνε;»

Ο τρόπος αποζημίωσης των Δημοτικών Συμβούλων Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ