Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣε θερμή ατμόσφαιρα η παράδοση παραλαβή της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Σε θερμή ατμόσφαιρα η παράδοση παραλαβή της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Σε πολύ θερμό κλίμα και με πολλά χαμόγελα έγινε η τελετή παράδοσης της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου από τον κύριο Κλεάνθη Μανδαλιανό στην κυρία Μαρία Μανούκα.

Το πλατύ χαμόγελο του κυρίου Μανδαλιανού μαρτυρά πως είναι πολύ χαρούμενος που έδιωξε το μεγάλο βάρος της δημαρχίας από πάνω του και επιτέλους απαλλάχτηκε από την υποχρέωση να πηγαινοέρχεται στο δημαρχείο.

Θα ήταν πιο φυσιολογικό βέβαια η τελετή της παράδοσης παραλαβής να γίνει πάνω από κάποια φρεσκοασφαλτοστρωμένη οδό, όμως φαίνεται πως αυτές τις άγιες ημέρες δεν γίνονται ασφαλτοστρώσεις.

Ήταν τόση μεγάλη η βιασύνη του κυρίου Μανδαλιανού να ξεφορτωθεί τη δημαρχία που οργάνωσε την τελετή παράδοσης και παραλαβής μέσα στο χειμώνα, παραμονές Χριστουγέννων και πριν να γίνουν οι δημοτικές εκλογές.

Σ.

ΥΓ1. Το άρθρο βέβαια είναι σκωπτικό. Η φωτογραφία είναι από την περιοδεία στις υπηρεσίες του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου που πραγματοποίησε η επικεφαλής της παράταξης «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» κ. Μαρία Μανούκα ανταλλάσσοντας ευχές για καλά Χριστούγεννα με το δήμαρχο Κορδελιού – Ευόσμου κ. Κλεάνθη Μανδαλιανό και με υπαλλήλους του δήμου.

ΥΓ2. Μπορεί το άρθρο να είναι σκωπτικό, αλλά ίσως να είναι προφητικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ