Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ «ΠΑΚΕΤΑ ΑΓΑΠΗΣ» ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ «ΠΑΚΕΤΑ ΑΓΑΠΗΣ» ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

Με την ευχή το μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου, που σηματοδοτεί την  άδολη αγάπη, την ανιδιοτελή προσφορά και την ανώνυμη κοινωνική αλληλεγγύη, να φθάσει σε όλα τα σπίτια και κυρίως σ’ εκείνα που τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι δυσκολότερα και φτωχότερα ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας και σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου καλούν όλους τους συνδημότες μας,  από σήμερα 21 Δεκεμβρίου έως και τις 29 Δεκεμβρίου 2022 να στηρίξουν την Δημοτική Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία για την συγκέντρωση τροφίμων τα οποία θα διατεθούν προς ενίσχυση των ευάλωτων και ευπαθών οικογενειών του Δήμου μας, με προτεραιότητα στις οικογένειες που έχουν μικρά παιδιά.

Για το σκοπό αυτό τοποθετήθηκαν ειδικά καλάθια στα  Σούπερ Μάρκετ του Δήμου μας, οι Διοικήσεις των οποίων ανταποκρίθηκαν και συμμετέχουν στο  Χριστουγεννιάτικο κάλεσμα Αλληλεγγύης, όπου οι καταναλωτές μπορούν να αφήνουν ότι μπορούν κι επιθυμούν , προκειμένου να δημιουργηθούν τα Χριστουγεννιάτικα πακέτα αγάπης.

Τόσο ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός όσο και η κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή, ευχαριστούν τις διοικήσεις των Σούπερ Μάρκετ My market Σκλαβενίτης  Κρητικός Αφροδίτη Discount markt, για την συμμετοχή τους στο κοινό μέτωπο στήριξης προς τις οικογένειες  της τοπικής μας κοινωνίας, οι οποίες έχουν την ανάγκη όλων μας. και εύχονται σε όλους υγεία, αγάπη και προσφορά.

Συγκεκριμένα οι καταναλωτές μπορούν να συμβάλλουν στα πακέτα αγάπης στα κάτωθι Σούπερ Μάρκετ

    My market Ευόσμου                   25ης Μαρτίου

Σκλαβενίτης  Κορδελιού            Μοναστηρίου

Κρητικός Ευόσμου                      Μ.Αλεξάνδρου κ Παπάγου

Αφροδίτη Ευόσμου                     Παπάγου

Discount markt                           Αχιλλέως

Discount markt Ευόσμου          28ης Οκτωβρίου

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ