Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕπειδή ο κύριος Ταξίδης τόλμησε να καταλογίσει μαφιόζικες συμπεριφορές στην Αγκίδα

Επειδή ο κύριος Ταξίδης τόλμησε να καταλογίσει μαφιόζικες συμπεριφορές στην Αγκίδα

Ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, κύριος Χρήστος Ταξίδης, τόλμησε να γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για μαφιόζικες συμπεριφορές της «Αγκίδας» καταλογίζοντας εκδικητικότητα σε άρθρο της, το οποίο στηλίτευε την ολιγωρία του και την ολιγωρία της διοίκησής του στην κατάθεση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας.

Μπορεί ο κύριος Ταξίδης εάν θέλει να γίνει συγγραφέας βιβλίων επιστημονικής φαντασίας, αλλά πριν πλάσει ιστορίες καταλογίζοντας στην «Αγκίδα» προθέσεις, τις οποίες έφτιαξε στη φαντασία του, γιατί έτσι τον βόλευε, ας απαντήσει σε πράγματα τα οποία είναι χειροπιαστά.

Δύο χρόνια πριν, ο κύριος Ταξίδης, μαζί με τη διοίκηση Μανδαλιανού, σήκωσε το χέρι του και ψήφισε πως το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια), δεν ανήκει στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία ότι ανήκει.

Τότε ο κύριος Ταξίδης, μαζί με τη διοίκηση Μανδαλιανού, έβαλαν κι έναν αστερίσκο, για τα μάτια του κόσμου, πως αν βρεθούν στοιχεία θα αλλάξουν την απόφασή τους για το ΘΕΠΑΝ. Δηλαδή, ενώ δεν ήταν σίγουροι ότι το ακίνητο δεν ανήκει στο δήμο, ψήφισαν ότι δεν ανήκει στο δήμο! Ψήφισαν ότι περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου άνω των 7 εκατομμυρίων ευρώ δεν ανήκει στο δήμο.

Στα δύο χρόνια που μεσολάβησαν μέχρι σήμερα, βρέθηκαν στοιχεία πως το ΘΕΠΑΝ ανήκει και παρανήκει στο δήμο και σε κανέναν άλλο. Κάποια από αυτά τα στοιχεία βρέθηκαν στο αρχείο του δήμου. Δηλαδή, η διοίκηση Μανδαλιανού ψήφισε την απεμπόληση των ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων του δήμου επί του ΘΕΠΑΝ χωρίς να έχει αναζητήσει στοιχεία ούτε στα αρχεία του δήμου. Από τα έγγραφα, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, προκύπτει πως στελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού γνώριζαν ότι το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο δήμο γιατί ως στελέχη του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού είχαν ζητήσει τον τίτλο ιδιοκτησίας του από τη Διεύθυνση Γεωργίας, είχαν λάβει απάντηση πως ο τίτλος ανήκει στο δήμο και υποδεικνύονταν συγκεκριμένες ενέργειες για να τον παραλάβουν. Δεν τον παρέλαβαν ποτέ.

Ο κύριος Ταξίδης είναι αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, είναι αντιδήμαρχος, δηλαδή, ίσως στην πιο σπουδαία αντιδημαρχία. Παραπλάνησαν κάποιοι τον κύριο Ταξίδη και ψήφισε ότι το ΘΕΠΑΝ δεν ανήκει στο δήμο; Τους κατήγγειλε; Ζήτησε την παραίτηση κανενός; Αναζήτησε ευθύνες ο κύριος Ταξίδης για το ΘΕΠΑΝ, το οποίο κόντεψε να χαθεί από την κυριότητα του δήμου; Όταν ψήφιζε βέβαια ο κύριος Ταξίδης ότι το ΘΕΠΑΝ δεν ανήκει στο δήμο, δεν ήταν αντιδήμαρχος, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Εδώ και έναν χρόνο είναι. Πώς αντιμετωπίζει ο κύριος Ταξίδης το καταφανέστατο σκάνδαλο του ΘΕΠΑΝ;

Σ’ αυτά να απαντήσει ο κύριος Ταξίδης και να αφήσει τις συνωμοσιολογίες, πολύ περισσότερο να μην τολμήσει να αναφερθεί ξανά στην «Αγκίδα» γράφοντας για «μαφιόζικες συμπεριφορές», γιατί όταν ο κύριος Ταξίδης σήκωνε το χέρι του και ψήφιζε πως το ΘΕΠΑΝ δεν ανήκει στο δήμο, όταν ο κύριος Ταξίδης για αρκετό καιρό μετά τη συγκεκριμένη ψήφο συνέχιζε να επιμένει πως το ΘΕΠΑΝ δεν ανήκει στο δήμο, η «Αγκίδα» έδινε μάχη, μαζί φυσικά με αιρετούς και πολίτες, για να μην χαθεί το ΘΕΠΑΝ.

Μαζί με τον κύριο Ταξίδη ας απαντήσει και ο κύριος δήμαρχος, που έβαλε like στο συγκεκριμένο κείμενο του κυρίου Ταξίδη για τις «μαφιόζικες συμπεριφορές». Ας αφήσει τα like και ας απαντήσει από ποιον ζήτησε ευθύνες για το σκάνδαλο του ΘΕΠΑΝ και από ποιον περίμενε να βρει τα στοιχεία που υπήρχαν μέσα στο δημαρχείο.

Κιμ. Ο.

21 άρθρα για τον ΟΕΥ η απάντηση στις συκοφαντίες περί μαφιόζικων συμπεριφορών
Ο κύριος Ταξίδης θα κάνει διδακτορικό τελικά τον  ΟΕΥ του δήμου Κορδελιού Ευόσμου!
Με εκτίμηση σε μαφιόζικες συμπεριφορές…
Δεν είναι δική μου δουλειά να σας απαντήσω κύριε Ταξίδη για τον ΟΕΥ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ