Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜε εκτίμηση σε μαφιόζικες συμπεριφορές...

Με εκτίμηση σε μαφιόζικες συμπεριφορές…

Χθες Κυριακή, την ώρα του μεγάλου τελικού του μουντιάλ, με ενημέρωσαν για τα όσα απαράδεκτα έγραψε προχθές Σάββατο σε βάρος της «Αγκίδας» περί μαφιόζικων συμπεριφορών ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, κύριος Χρήστος Ταξίδης, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Δεν θα του απαντήσω όχι γιατί δεν απαντάω σε πράγματα που γράφονται στο facebook, εάν θεωρήσω πως χρειάζεται.

Δεν θα του απαντήσω γιατί το ηλεκτρονικό μήνυμα που έστειλε στην «Αγκίδα», το οποίο δημοσιεύσαμε και στο οποίο απάντησα, είναι σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος από τα όσα απαράδεκτα έγραψε στο προφίλ του. Δεν θα του απαντήσω γιατί δεν είχε το θάρρος να στείλει στην «Αγκίδα» αυτά που έγραψε στο προφίλ του στο facebook, γνωρίζοντας πως θα τα δημοσιεύαμε και θα τα απαντούσαμε. Προφανώς ούτε ο κύριος Ταξίδης δεν πίστευε αυτά που έγραφε στο προφίλ του γι’ αυτό τα απηύθυνε σε συγκεκριμένο κοινό για να μαζέψει κάμποσα like πρόθυμων. Την ίδια στιγμή που απηύθυνε το λόγο στην «Αγκίδα» ο κύριος Ταξίδης με ηλεκτρονικό μήνυμα γράφοντας «με εκτίμηση», την ίδια στιγμή δημοσίευε κείμενο στο προφίλ του στο οποίο κατηγορούσε την «Αγκίδα» για μαφιόζικες συμπεριφορές. Δεν θα του απαντήσω γιατί δεν είναι στην κουλτούρα μου την ίδια στιγμή που απευθύνομαι στον άλλο γράφοντάς του «με εκτίμηση», να γράφω κάπου αλλού πως έχει μαφιόζικη συμπεριφορά.

Ας τον κρίνουν οι αναγνώστες τον κύριο Ταξίδη. Δεν θα του κάνω τη χάρη  να αποπροσανατολίσουμε τους αναγνώστες από την ουσία. Δεν θα μπω στη διαδικασία απάντησης σε συνωμοσιολογίες. Τίποτα από όσα έχει γράψει η «Αγκίδα» είτε για τον ΟΕΥ, είτε για το ΘΕΠΑΝ, είτε για το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας, είτε για οτιδήποτε άλλο δεν είναι ψέμα. Μάλιστα η κριτική της «Αγκίδας» είναι και πολύ προσεκτική σε σχέση με τους χειρισμούς της διοίκησης Μανδαλιανού. Συγκεκριμένα για τον ΟΕΥ, ισχύει η απάντηση που έδωσα προχθές Σάββατο στο πολύ κόσμιο ηλεκτρονικό μήνυμα του κυρίου Ταξίδη.

Σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσουμε να γράφουμε όποτε νομίζουμε για το ΚΕΠ, για τον ΟΕΥ, για τη δυσοσμία, για το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας, για όλα τα προβλήματα του δήμου, όπως δεν σταματήσαμε να γράφουμε για το ΘΕΠΑΝ προκειμένου να μην αφήσουμε να χαθεί από τα περιουσιακά στοιχεία του δήμου, όπως δεν σταματήσαμε να γράφουμε για τα γήπεδα του στρατοπέδου Παπακυριαζή προκειμένου να μην πληρώσει ενοίκιο γι’ αυτά ο δήμος, όπως δεν σταματήσαμε να γράφουμε για τις σχολικές καθαρίστριες προκειμένου ο δήμος να τις προσλάβει με πλήρες ωράριο, όπως δεν σταματήσαμε να γράφουμε για τη δυσοσμία και τη ρύπανση μήπως και φιλοτιμηθεί η διοίκηση του δήμου επιτέλους να τα αντιμετωπίσει.

Εάν η αντίδραση του κυρίου Ταξίδη στη δυσοσμία ήταν όμοια με την αντίδρασή του στην «Αγκίδα», στο δήμο δεν θα υπήρχε πια δυσοσμία. Είναι περίεργο το πώς κάποια στελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού επιλέγουν να επιτεθούν με τέτοια σφοδρότητα στην «Αγκίδα» για τη δίκαιη κριτική που τους ασκεί, την ώρα που δεν κάνουν το ίδιο για τα μείζονα προβλήματα του τόπου.

Δεν θα γράψω τώρα τι είναι μαφιόζικες συμπεριφορές γιατί θα χρειαστώ διπλάσιο χώρο από αυτόν τον οποίο ήδη χρησιμοποίησα. Όσον αφορά το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, εάν αφιέρωνε στην προσπάθεια να ανοίξουν το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας και το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας το χρόνο που αφιερώνει για να βάζει like και καρδούλες σε τέτοιου είδους κείμενα σαν του κυρίου Ταξίδη, το ΚΕΠ και το πάρκινγκ θα είχαν ήδη ανοίξει.

Μουμουλίδης Σταύρος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ