Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο γραφείο της αντιπολίτευσης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου «πέταξε»!

Το γραφείο της αντιπολίτευσης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου «πέταξε»!

Από εδώ το γύρισε η διοίκηση Μανδαλιανού, εκεί το πήγε, τελικά κατάφερε να μην παραχωρήσει χώρο στην αντιπολίτευση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, τον οποίο δικαιούται.

Μέχρι τις αρχές του 2022 η αντιπολίτευση απαιτούσε να της δοθεί ο χώρος που δικαιούτο και μάλιστα τον ζητούσε μέσα στο δημαρχείο και όχι σε κανένα κτήριο μακριά από το κέντρο λήψης των αποφάσεων. Η αντιπολίτευση είχε προτείνει συγκεκριμένο χώρο μέσα στο δημαρχείο.

Η διοίκηση του δήμου δεν έδειξε καμία διάθεση να παραχωρήσει το χώρο, σε κάποια στιγμή πρότεινε χώρο σε κάποιο άλλο κτήριο, η αντιπολίτευση, όπως ήταν φυσιολογικό, αρνήθηκε να συζητήσει κάτι τέτοιο και συνέχισε να απαιτεί χώρο στο δημαρχείο και με αυτά και με αυτά η διοίκηση κοντεύει να ολοκληρώσει τη θητεία της στερώντας από την αντιπολίτευση του δήμου το γραφείο και τη γραμματειακή υποστήριξη που δικαιούται.

Από τις αρχές του 2022 η αντιπολίτευση σταμάτησε να αναφέρεται στο γραφείο που δικαιούται, γιατί κατάλαβε πως ήταν μάταιο. Η διοίκηση Μανδαλιανού εμφανίζεται αποφασισμένη να μη δώσει χώρο μέσα στο δημαρχείο στην αντιπολίτευση, γιατί προφανώς δεν τη θέλει μέσα στα πόδια της.

Και στο θέμα του γραφείου της αντιπολίτευσης, η διοίκηση Μανδαλιανού πορεύτηκε όπως και με όλα τα υπόλοιπα θέματα. Κάθε μέρα εργαζόταν για να λύσει το θέμα την επόμενη ημέρα και κάθε επόμενη ημέρα παρέπεμπε τη λύση του στη μεθεπόμενη μέρα. Έτσι πέρασε μια ολόκληρη θητεία. Ίσως τελικά η διοίκηση Μανδαλιανού να δώσει ένα γραφείο στην αντιπολίτευση στο υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας στο Κορδελιό, όταν αυτό λειτουργήσει… κατά τη Δευτέρα Παρουσία.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ