Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ ιατρός Αριστείδης Καρατζόγλου υποψήφιος με το συνδυασμό της Μαρίας Μανούκα...

Ο ιατρός Αριστείδης Καρατζόγλου υποψήφιος με το συνδυασμό της Μαρίας Μανούκα…

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο ιατρός Αριστείδης Καρατζόγλου για την συμπόρευσή του με το συνδυασμό της Μαρίας Μανούκα:

«Σαν σύννεφο απ’ τον καιρό μονάχο μες στον ουρανό πάω με της Μαρίας Μανούκα το συνδυασμό! Ξεκινώ ποιητικά τη δήλωσή μου γιατί η σκούφια μου κρατάει και από καλλιτεχνική φλέβα.

Είμαι εγγονός του ιατρού Αριστείδη Καρατζόγλου, του οποίου έχω το όνομα, και γιος του τραγουδιστή Βασίλη Καρατζόγλου. Ο παππούς μου χάθηκε κατά τον ξεριζωμό και όλοι τον είχαν για πεθαμένο μέχρι που ο πατέρας μου, εξαιτίας μιας πληροφορίας, γύρισε στον Πόντο, έψαξε, πάλεψε και νίκησε μια αρκούδα -πολύ πριν από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο-, βρήκε τον παππού μου και τον έφερε στον Εύοσμο.

Εγώ πήγα στο δημοτικό σχολείο, πήγα στο γυμνάσιο, πήγα στο λύκειο και μετά πήγα και στο Πανεπιστήμιο. Σπούδασα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης και παράλληλα στη Μεγάλη του Γένους Σχολή, όπου είχε σπουδάσει ο Σάββας Ιακωβίδης, πατέρας του διάσημου αστροφυσικού Φάνη Ιακωβίδη, ο οποίος ήταν επιπλέον και σπουδαίος γνώστης της Πολίτικης κουζίνας.

Στην Κωνσταντινούπολη είχα έναν Κινέζο συμφοιτητή, γνώστη του Κουνγκ Φου, κι έτσι μυήθηκα στα μυστικά της πολεμικής τέχνης, γιατί πάντα ήθελα να μοιάσω στον πατέρα μου που πάλεψε με τον άρκο και τον κέρδισε. Μετά τις σπουδές μου στην ιατρική, πήγα μαζί με τον Κινέζο συμφοιτητή μου για δύο χρόνια σε Βουδιστικό μοναστήρι στην Κίνα όπου έγινα εξπέρ του Κουνγκ Φου και του βελονισμού.

Υπηρέτησα ως ιατρός στους αερομεταφερόμενους καταδρομείς. Έχω και μικρή και μεγάλη πουλάδα. Λόγω των επιδόσεών μου στις πτώσεις μου έδωσαν και μια γαλοπούλα.

Μετά τη στρατιωτική μου θητεία πήγα στους γιατρούς χωρίς σύνορα και συγκεκριμένα στην Αφρική. Εκεί μου επιτέθηκε ο τίγρης της Βεγγάζης, ο οποίος δεν ήξερε όμως πως ήμουν εξπέρ στο Κουνγκ Φου. Μόλις τον είδα να με κοιτάζει για να μου επιτεθεί, άδειασα το μυαλό μου, ετοιμάστηκα και όταν έκανε το σάλτο απάνω μου, έχωσα τους δυο αντίχειρες στα μάτια του και του τα έβγαλα. Ο Τίγρης επέμνεν κιορτς άμον τον Οιδίποδα τύραννον που εξέγκεν τα ομάτετ επειδή εγροίξεν ότι εκούντεσεν τη μάναν ατ’!

Επεκεί εκλώστα οξοπίς και ατώρα εφτάω μεταπτυχιακό που έσς τίτλο «Η συμβολή της κοινωνικής πολιτικής στην προαγωγή του βελονισμού». Γνωρίζω άριστα την Ελληνική, την Τουρκική και την Κινεζική γλώσσα, άμαν κι άλλον καλλίον καλατσσιέβω τα Ποντιακά.

Έχω διδακτική εμπειρία ως δάσκαλος του Κουνγκ Φου στη σχολή του Πανίκα Γιονγκ Τσουνγκ Τϊάο Πούνγκ.

Θέτω τις ιατρικές, κουνγφουκικές, Ποντιακές και τραγουδιστικές γνώσεις μου στην υπηρεσία του συνδυασμού προκειμένου αυτός ο δήμος να πάει μπροστά. Αν χρειαστεί θα παλέψω και με λιοντάρι.

Bekledim de gelmedin

sevdiğimi bilmedin

gözyaşımı silmedin

hiç mi beni sevmedin

şöyle böyle hiç mi beni sevmedin».

Β.Τριαντ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ