Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Τώρα φαίνεται καθαρά γιατί ο δήμαρχος αντικατέστησε τον πρώην αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών»

«Τώρα φαίνεται καθαρά γιατί ο δήμαρχος αντικατέστησε τον πρώην αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών»

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook ο Μιχάλης Χωραφάς το δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Δεν είναι δική μου δουλειά να σας απαντήσω κύριε Ταξίδη για τον ΟΕΥ»:

«Τώρα φαίνεται καθαρά γιατί ο Δήμαρχος αντικατέστησε τον πρώην αντιδήμαρχο διοικητικών. ( ή γιατί ο δεύτερος ζήτησε – απαίτησε ενδεχομένως την αντικατάσταση του…) Προφανώς για να μη χρεωθεί την αποτυχία του Ο.Ε.Υ.

Θα πει κανείς, η τοποθέτηση του στη τεχνική υπηρεσία όπου είναι παντελώς άσχετη με το όποιο γνωστικό αντικείμενο του είναι ενδεδειγμένη;

Φυσικά και όχι  διότι τουλάχιστον ο προκάτοχος αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών, μπορεί να μην έχει την εμπειρία, πλην όμως έχει τουλάχιστον την θεωρητική σχέση , ως πολιτικός μηχανικός.

Έπειτα η τεχνική υπηρεσία, ακόμη και χωρίς τα μεγάλα έργα, αλλά έστω με τις εργασίες ασφαλτοστρώσεων, στον απλό δημότη μετρά (λόγω του ορατού αποτελέσματος) διαφορετικά.

Τι αναρωτιέστε λοιπόν για την αντικατάσταση – μετακίνηση – αλλαγή Αντιδημάρχων στην τεχνική υπηρεσία;

Μιχάλης Χωραφάς

πρ. Αντιδήμαρχος

Π. Προστασίας & τεχν. έργων

Ελ. Κορδελιού Ευόσμου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ